Hogy tudom 100%-ig törölni a törölt adatokat, fájlokat?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy ne legyen visszakereshető. Azt olvastam, a ccleaner a legjobb erre, futtattam is a meghajtók szabad területének végleges törlését, de nem törölt mindent. A legutóbbi elemeknél kihozott sok törölt fájlt és a neveiket is. Pl a kép fájlokat nem tudtam már innen megnyitni, de az internet fájlokat simán megnyitotta a legutóbbi elemeknél. Töröltem innen is mindent. Milyen megbízható ingyenes program vagy techika létezik még? Újratelepíteni most nem akarom az eszközt.nov. 13. 12:24
21/21 anonim válasza:
Nem gyors format volt ,ez az!Egyébként nem hiába vannak olyan szoftverek amelyek bitről-bitre felülírják az adatokat.De egyébként egy kölön PC tartok ilyesmire ,Hyrens Boot tele van softwarekkel, időnként meglepődik az ember hogy mi minden vissza marad egy tárolón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!