Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy tudom 100%-ig törölni a...

Hogy tudom 100%-ig törölni a törölt adatokat, fájlokat?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy ne legyen visszakereshető. Azt olvastam, a ccleaner a legjobb erre, futtattam is a meghajtók szabad területének végleges törlését, de nem törölt mindent. A legutóbbi elemeknél kihozott sok törölt fájlt és a neveiket is. Pl a kép fájlokat nem tudtam már innen megnyitni, de az internet fájlokat simán megnyitotta a legutóbbi elemeknél. Töröltem innen is mindent. Milyen megbízható ingyenes program vagy techika létezik még? Újratelepíteni most nem akarom az eszközt.

tegnap 12:24
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

"futtattam is a meghajtók szabad területének végleges törlését, de nem törölt mindent."

Az csak a meghajtók szabad területét törli, tehát a már törölt állományok után megmaradó adatokat, amit a fájlhelyreállító programok - testdisk, Runtime GetDataback, Recuva... - tudnának helyreállítani. A gyorsítótárak törlésére más menüpontok az alkalmasak.

tegnap 12:47
 2/20 anonim ***** válasza:
15%
Felesleges ezen beépített vírussal ellátott programokat telepíteni ha van egyszerű megoldás is. [link]
tegnap 12:53
 3/20 A kérdező kommentje:
Rendben, hol lehet törölni?
tegnap 12:53
 4/20 anonim ***** válasza:
23%
Teljes formázás.
tegnap 13:03
 5/20 A kérdező kommentje:
4, az nem töröl mindent, amit nem kellene azt is?
tegnap 13:22
 6/20 anonim ***** válasza:
72%

#5: De, mindent töröl.

Mint a #2-es hozzászóló által említett cikk is - az az eladás előtti teendőket taglalja.

tegnap 13:40
 7/20 A kérdező kommentje:
A 2-es linkjében is volt olyan, hogy csak a szabad területeket törli, de azt már a ccleaner megcsinálta. Tippekre vagyok kíváncsi, hogy mit tehetek még akár a ccleaneren akár a windowson de nem akarok mindent törölni. Kösz az eddigi tippeket.
tegnap 13:55
 8/20 anonim ***** válasza:
47%

7

Nincs olyan hogy "nem akarok mindent törölni".

Vagy akarsz (és akkor ott a lassú formázás) vagy nem (akkor elég az eddigi is).

tegnap 14:04
 9/20 A kérdező kommentje:
Ha formázok mindent, akkor újra kellesz telepíteni a gépet, vagy a windows megmarad és csak az egyéb adatok törlődnek?
tegnap 14:38
 10/20 anonim ***** válasza:

#9: Ha formázol mindent, akkor teljesen újra kell telepíteni a rendszert.

A Windowsban van lehetőség "alapállapotba állítani":

[link]

ebben az esetben

"Eltávolítja a telepített alkalmazásokat.

A beállítások módosításai elvesznek."

de van lehetőséged választani, hogy a személyes fájlok megmaradjanak, vagy törlődjenek.

tegnap 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!