Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy tudom 100%-ig törölni a...

Hogy tudom 100%-ig törölni a törölt adatokat, fájlokat?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy ne legyen visszakereshető. Azt olvastam, a ccleaner a legjobb erre, futtattam is a meghajtók szabad területének végleges törlését, de nem törölt mindent. A legutóbbi elemeknél kihozott sok törölt fájlt és a neveiket is. Pl a kép fájlokat nem tudtam már innen megnyitni, de az internet fájlokat simán megnyitotta a legutóbbi elemeknél. Töröltem innen is mindent. Milyen megbízható ingyenes program vagy techika létezik még? Újratelepíteni most nem akarom az eszközt.

nov. 13. 12:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Miért telepítenéd újra? A szeméttelepen anélkül is átveszik.
nov. 13. 14:50
 12/21 anonim ***** válasza:

4-es voltam, természetesen a teljes formázás mindent töröl.

Az meg egy másik kérdés hogy én például a rendszert MINDIG külön partícióról indítom ettől kezdve természetesen nem kell újratelepíteni a rendszert de azt hittem erre már mások is rájöttek.

Az összes többi megoldás beleértve az alap beállítást és az ilyen-olyan programokat? Vagy sikerül, vagy nem. Mindenesetre az életemet illetve a banki-és pénzügyeimet nem merném ilyen ccleaner-és társaira bízni az biztos.

nov. 13. 15:01
 13/21 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Majd meglátom, hogy újratelepítem-e. Igazából olyan technikákra vagyok kíváncsi, amikkel meg lehet nézni, ki lehet szűrni, hogy nem maradt-e olyan adat, amit nem szeretnék.

"a rendszert MINDIG külön partícióról indítom ettől kezdve természetesen nem kell újratelepíteni a rendszert de azt hittem erre már mások is rájöttek."

Lehet, hogy sokan rájöttek, de az olyanok, akik nem értenek ehhez szinte semennyire, nem érti. Mi az a külön partícióról indítás?

nov. 13. 15:10
 14/21 anonim ***** válasza:
Kérdező ebben igazad van de ahogyan írod:"Lehet, hogy sokan rájöttek, de az olyanok, akik nem értenek ehhez szinte semennyire, nem érti. Mi az a külön partícióról indítás?" Nos: Ők azok akik főleg ne próbáljanak különféle mókolásokkal törölgetni a gépen fontos, életbe vágó fájlokat, mappákat, alkalmazásokat.
nov. 13. 15:19
 15/21 anonim ***** válasza:
Arra gondolnak külső partícióként kérdező hogy van egy meghajtó (hdd/ssd) és annak a mérete fel van darabolva. Mittudomén 100 gigás a hdd de mikor telepíted a wint levágsz belőle 50-et. Vagy ha már fennt is van a win a lemezkezelőben le tudsz belőle valamennyit zsugorítani. És akkor lesz egy c: meg lesz egy d: ugyanazon meghajtóról. És hát aztán így már lehet is külön formázni stb stb
nov. 13. 16:58
 16/21 anonim ***** válasza:
Egy ágyú csöve elé tartod amikor lő. Ezt legegyszerűbben úgy teheted meg ha elautókázol kelet Ukrajnába..
nov. 13. 17:40
 17/21 anonim ***** válasza:

16 😂😆

szerintem amúgy bebassza akárki egy mikróba 10 mp-re lehetetlen hogy ne égjenek szét az áramkörök 😊

nov. 13. 17:44
 18/21 anonim ***** válasza:

Teljes Formatálás után már hoztam vissza adatokat.

Itt ez: [link]

nov. 13. 18:25
 19/21 anonim ***** válasza:

18

Az még win98 alatt lehetett.

Vagy elfelejtették kivenni a pipát a gyorsformázás elől.

nov. 13. 18:44
 20/21 anonim ***** válasza:
tegnap 18:25: Valamit már akkor (is) rosszul csináltál.
nov. 14. 07:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!