Hogy tudom 100%-ig törölni a törölt adatokat, fájlokat?
4-es voltam, természetesen a teljes formázás mindent töröl.
Az meg egy másik kérdés hogy én például a rendszert MINDIG külön partícióról indítom ettől kezdve természetesen nem kell újratelepíteni a rendszert de azt hittem erre már mások is rájöttek.
Az összes többi megoldás beleértve az alap beállítást és az ilyen-olyan programokat? Vagy sikerül, vagy nem. Mindenesetre az életemet illetve a banki-és pénzügyeimet nem merném ilyen ccleaner-és társaira bízni az biztos.
Köszi a válaszokat. Majd meglátom, hogy újratelepítem-e. Igazából olyan technikákra vagyok kíváncsi, amikkel meg lehet nézni, ki lehet szűrni, hogy nem maradt-e olyan adat, amit nem szeretnék.
"a rendszert MINDIG külön partícióról indítom ettől kezdve természetesen nem kell újratelepíteni a rendszert de azt hittem erre már mások is rájöttek."
Lehet, hogy sokan rájöttek, de az olyanok, akik nem értenek ehhez szinte semennyire, nem érti. Mi az a külön partícióról indítás?
16 😂😆
szerintem amúgy bebassza akárki egy mikróba 10 mp-re lehetetlen hogy ne égjenek szét az áramkörök 😊
Teljes Formatálás után már hoztam vissza adatokat.
Itt ez: [link]
18
Az még win98 alatt lehetett.
Vagy elfelejtették kivenni a pipát a gyorsformázás elől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!