Mennyit erdemes a hobbira kolteni?
Szerintem vedd meg nyugodtan. Ismerem az érzést, én se nagyon szoktam magamra költeni, a feleségem noszogat folyton, hogy ne legyek zsugori magamhoz.
Gondolom abból adódik, amiből nekem is: régebben muszáj volt spórolnom és inkább lemondtam dolgokról, megszoktam ezt. Most már bőven 1 millió fölötti a nettóm, de a mentalitás megmaradt.
Én most épp azon túrázok, hogy megvegyem-e azt a kocsit, amire mindig is vágytam...
Én elvertem rá ennyit. Aztán jött a munka, a nyár, a minden... 5 hónapig nem játszottam, max csak net,yt,film került be. és elgondolkodtatott... megérte..?
Aztán itt lett aszar idő, és IGEN,KRVÁRA MEGÉRTE!!!🤣😂🤣😂🤣
Szóval ennyi a történet. Én igazándiból pár játékot játszok csak. Most pl cities skylines-ban építgetem a városkámat.
Akkor minden pénzt megér, nem is kérdés!
Ha nem érzed gáznak, hogy mondjuk életed egyharmadát képzeletvilágban töltöd a géped előtt játszadozva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!