Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyit erdemes a hobbira...

Mennyit erdemes a hobbira kolteni?

Figyelt kérdés
Most fogom megkapni az eves bonuszt, aminek felet egy gaming pcre akarom kolteni. Sose vettem meg ilyen draga elektronikai eszkozt sot, magamra se koltottem hasonlo tetelt ( 3000 euro kornyeke a gep ). Nem tudom eldonteni hogy megvegyem vagy se. Ez kb 5-10 evig eleg jo gep maradna, hobbira, szorakozasra ti elkoltenetek ennyit?

szept. 14. 12:38
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Szerintem vedd meg nyugodtan. Ismerem az érzést, én se nagyon szoktam magamra költeni, a feleségem noszogat folyton, hogy ne legyek zsugori magamhoz.

Gondolom abból adódik, amiből nekem is: régebben muszáj volt spórolnom és inkább lemondtam dolgokról, megszoktam ezt. Most már bőven 1 millió fölötti a nettóm, de a mentalitás megmaradt.

Én most épp azon túrázok, hogy megvegyem-e azt a kocsit, amire mindig is vágytam...

szept. 14. 21:05
 22/27 anonim ***** válasza:
57%

Én elvertem rá ennyit. Aztán jött a munka, a nyár, a minden... 5 hónapig nem játszottam, max csak net,yt,film került be. és elgondolkodtatott... megérte..?

Aztán itt lett aszar idő, és IGEN,KRVÁRA MEGÉRTE!!!🤣😂🤣😂🤣

Szóval ennyi a történet. Én igazándiból pár játékot játszok csak. Most pl cities skylines-ban építgetem a városkámat.

szept. 15. 00:40
 23/27 anonim ***** válasza:
Kérdező hány éves vagy?
szept. 15. 08:43
 24/27 A kérdező kommentje:
31
szept. 15. 13:07
 25/27 anonim ***** válasza:
58%

Akkor minden pénzt megér, nem is kérdés!

Ha nem érzed gáznak, hogy mondjuk életed egyharmadát képzeletvilágban töltöd a géped előtt játszadozva...

szept. 15. 19:09
 26/27 anonim ***** válasza:
Dehát, kinek mi... Nem igaz?
szept. 15. 19:10
 27/27 anonim ***** válasza:
Úgy olvastam mennyi érdemes Hobbitra költeni? :D
szept. 15. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!