Mennyit erdemes a hobbira kolteni?
Figyelt kérdés
Most fogom megkapni az eves bonuszt, aminek felet egy gaming pcre akarom kolteni. Sose vettem meg ilyen draga elektronikai eszkozt sot, magamra se koltottem hasonlo tetelt ( 3000 euro kornyeke a gep ). Nem tudom eldonteni hogy megvegyem vagy se. Ez kb 5-10 evig eleg jo gep maradna, hobbira, szorakozasra ti elkoltenetek ennyit?szept. 14. 12:38
1/27 anonim válasza:
Tavaly vettem egy laptopot 1,9 M+Áfa volt
2/27 anonim válasza:
Nem költenék ennyi pénzt rá.
Én befektetném valamibe/valahova, és ezt a pénzt sokszoroznám.
3/27 anonim válasza:
Az én hobbimra ne más mondja meg, hogy mennyit érdemes költeni.
4/27 anonim válasza:
Szerintem gáz ha még mindig a géming pécében gondolkozol, és elmultál mondjuk 16 éves.. miért nem fekteted be inkább? Vagy ha mindenképp el akarod költeni, költhetnéd magadra: egy jó óra, utazás, stb.. kicsit fel kéne nőni
5/27 anonim válasza:
Nem lehetne inkább xbox vagy ps5? olcsóbbak.
Vagy gamer laptop? Nekem tökjó lapim van, csak bővíteni kell, de azt meg bármikor megtehetem. 300k volt nagyjából.
6/27 anonim válasza:
Ugyan nem tudom mennyi pénzed van, de ha nincs sok megtakarításod ( kb 10millió) vagy nagyon jó fizud (havi 1 milcsi) akkor nem ajánlom.
7/27 anonim válasza:
Hobbira semennyit sem érdemes költeni.
8/27 anonim válasza:
7-es, ez nem igaz. Miért ne költhetne az ember arra, amit szeret? Szimplán csak ésszerű keretek között kellene.
9/27 anonim válasza:
#8: Nem írtam, hogy ne költhetne bármennyit is a hobbijára. Segítsek a szövegértésben, vagy egyedül is el tudod olvasni még párszor?
10/27 A kérdező kommentje:
3m a havi fizum, van befektetesem is kozel 100m + hitelmentes keco. Az a baj eddigi egesz eletemet ugy eltem hogy felre tettem, befektettem, kepzesbe forditottam igy most mentalisan eleg nehez kitorni abbol a gondolkozas menetbol hogy egy 1.2m-s pc ara 5-10 even belul akar 2-3xet is hozna...
szept. 14. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!