Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyit erdemes a hobbira...

Mennyit erdemes a hobbira kolteni?

Figyelt kérdés
Most fogom megkapni az eves bonuszt, aminek felet egy gaming pcre akarom kolteni. Sose vettem meg ilyen draga elektronikai eszkozt sot, magamra se koltottem hasonlo tetelt ( 3000 euro kornyeke a gep ). Nem tudom eldonteni hogy megvegyem vagy se. Ez kb 5-10 evig eleg jo gep maradna, hobbira, szorakozasra ti elkoltenetek ennyit?

szept. 14. 12:38
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
68%
:D :D :D :D :D
szept. 14. 16:17
 12/27 anonim ***** válasza:
68%
#10 kamu a köbön. akinek 3 milla havi fizuja és 100 millás tartaléka van az nem egy noname oldalon kérdez olyant, hogy elkölthet a 3000 eurót.
szept. 14. 16:58
 13/27 anonim válasza:
0%

Ez jó vicc volt, mekkorát röhögtem. :D

Kamu írásoddal magadat nevetteted ki.

szept. 14. 17:20
 14/27 A kérdező kommentje:
Ezt a noname oldalt hasznalom azota hogy minimalbert kerestem... Es valszeg ezt fogom kesobb is. Pronyok akkor is voltak ezutan is lesznek. Inkabb az a fura hogy a válaszok alapjan hasonlo problemaval senki se szembesult, holott gondolom van itt meg aki jol keres, van befektetese es egy egy hasonlo nagyobb kiadast nehezebben lep meg.
szept. 14. 17:29
 15/27 anonim ***** válasza:
84%
cool story bro
szept. 14. 17:33
 16/27 anonim ***** válasza:
68%

Vedd meg, tesó, minden pénzt megér a hobbid!

Nekem meg adj kölcsön egy ötöst, öt misit!

szept. 14. 17:46
 17/27 anonim ***** válasza:
6-os vagyok, nyugodtan vedd meg a gamer pc-t 🤣 ennyi pénzzel költhetsz ennyit magadra, de azért ne nagyon szórd majd ezen kívül a pénzt.
szept. 14. 17:46
 18/27 anonim ***** válasza:
Nyugodtan jelentse mindenki a kérdést, hogy csak kitaláció.
szept. 14. 18:09
 19/27 anonim ***** válasza:

10# akkor mi a kérdés?

nyugodtan meg lehet venni,

zsíroskenyér is bőven elég lesz mellette.

szept. 14. 18:21
 20/27 anonim válasza:
Ohh b+ és én még komolyan válaszoltam.. nem lehetne töröltetni, ez nekem kínos -.-"
szept. 14. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!