Windows 10 telepítés mit ronthattam el? Így még sosem jártam!
Figyelt kérdés
Adott egy laptop i3,8gb ram, 500gb hdd, integrált kártya, saját laptop már tele volt szeméttel lassú volt a gép újra telepítettem hivatalos windowssal a microsoft weboldaláról windows media creatorral pendrivere kiírtam. Feltepítettem szépen ki akartam kapcsolni késő este volt. Kikapcsoltam a start menünél kattintottam a egy 5 másodperc a kép elsőtétül de a bilentyűzet nem és hallom hogy bug. Nem kapcsolt ki. Vártam egy órát közben filmeztem tableten de akkor se kapcsolt ki gondoltam egyet kilapcsoltam manuálisan hosszan nyomtam a bekapcsoló gombot. Másnap elindítottam gondoltam valami frissítés miatt lehetséges a hiba jelenség lefrissítettem az összes létező windows updatet amit kért utána kért egy újra indítást megtörtént betöltött a windows megint ki akartam kapcsolni start—> kikapcsolás és megint fekete kép de a billentyű világít és hallom hogy bug a gép. Mi lehet a probléma? Valaki járt már így?szept. 8. 16:09
11/11 anonim válasza:
Bios frissítés, bios alapbeállítások betöltése..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!