Hogy lehet összekötni a laptopot és a tv-t?
Figyelt kérdés
Tudom madzaggal.............haha
Tehát, hogy amit laptopon nézek az legyen a TV-n is? USB kábel elég vagy valamit át is kell állítani?
Köszönöm
2010. nov. 2. 18:58
1/4 anonim válasza:
Enyémen van S video kimente azzal elég egyszerű. USB-ről viszont még nem hallottam.
2/4 anonim válasza:
Gondolom a laptopodnak van legalább egy olyan kimenete, ami alkalmas arra, hogy összekösd a tévével (S-Video, RCA, HDMI). Mivel nem írtál pontos típust, mi meg sajnos nem vagyunk látnokok, ezért nem nagyon tudunk pontos választ adni.
3/4 anonim válasza:
2 lehetőséged van. Vagy S-Video (+ a fejhallgató kimenetből egy plusz kábel, ha hangot is akarsz a tv-n) de a jobbik eset a HDMI (ez ugyanis mint a képet és hangot átviszi a lehető legjobb minőségben).
4/4 anonim válasza:
Én s-video-scart kábellel szoktam. A képernyőfelbontást át kell állítani, hogy normálisan jelenjen meg a tv-n. Legalábbis hagyományos készülékeknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!