Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy lehet összekötni egy...

Hogy lehet összekötni egy laptopot és egy számítógépet?

Figyelt kérdés

Egész pontosan a laptopom olyan régi hogy nincs rajta USB, a PCMCIA foglalat nem jó, floppy sincs, és csak egy CD-rom van benne. Szeretnék dokumentumokat átmásolni egy másik számítógépre ezért szeretném valahogy összekötni. Persze LAN sincs! Csak COM port van rajta, meg LPT. COM port-al nem tudnám összekötni a két gépet, hogy legalább az adatokat át tudjam menteni?

köszönöm a válaszokat

2010. jan. 16. 17:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Utp kábel volna a legegyszerübb. Az van ?
2010. jan. 16. 18:06
 2/9 anonim ***** válasza:
Írja hogy nincs hozzá aljzat. Olvasni tudsz-e?
2010. jan. 16. 18:59
 3/9 czibles ***** válasza:
ha szerzel vagy írsz hozzá 1 progit ami lekezeli, akkor elvileg bármilyen porton összetudod kötni a 2 gépet.
2010. jan. 16. 19:00
 4/9 anonim ***** válasza:

Régen, DOSos időkben NortonCommanderrel és ha jól emlékszem a Term90 programmal COM portokon keresztül össze lehetett akasztani két gépet.

Ez irányban szerintem eredményre juthasz..

Üdv: StMiklos

2010. jan. 16. 19:09
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Sajnos nem találtam semmi jó helyet ahonnan letudnám szedni a Term90-et. Tudsz esetleg valami konkrét helyet? Vagy valami más progit, amivel kezelni tudnám a portokat? A Norton helyet gondolom jó a Total Commander is.
2010. jan. 17. 11:54
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Sajnos nem találtam semmi jó helyet ahonnan letudnám szedni a Term90-et. Tudsz esetleg valami konkrét helyet? Vagy valami más progit, amivel kezelni tudnám a portokat? A Norton helyet gondolom jó a Total Commander is.Nem?
2010. jan. 17. 11:54
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem erről fogalmam sincs, illetve fogalmam se volt. Megnyitottam a TotalCommanderem, nézelődtem, balról a negyedik a HÁLÓZAT,
2010. jan. 18. 20:45
 8/9 anonim ***** válasza:

Szevasz!

Nekem erről fogalmam sincs, illetve fogalmam se volt.

De! Megnyitottam a TotalCommanderem, balról a negyedik a HÁLÓZAT, legalsó menü- Közvetlen kapcsolat két PC között..

Elindítottam a tesztet, látszik hogy LPT1 -en akar csatlakozni, és közli, hogy ellenőrizzem a kábelt.

Ebből Te mit vonsz le? Én azt, hogy némi öntevékenység nem ártana... Bocs!

2010. jan. 18. 20:52
 9/9 anonim ***** válasza:

Még ezt találtam Neked google közös barátunkkal..

[link]

Keresni kell, valamit szinte mindig talál az ember..

2010. jan. 18. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!