Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy tudom összekötni a...

Hogy tudom összekötni a laptopot projektorral?

Figyelt kérdés

Csak annyi a kérdés hogy úgy szeretném összekötni a laptopot a projektorral úgy hogy, a projektoron csak a háttérkép látsszon és az ablakot kell a projektorra húzni.

Köszi.

2010. dec. 18. 13:32
 1/9 anonim ***** válasza:
USB?
2010. dec. 18. 13:37
 2/9 Saten ‫҉ ***** válasza:
Simán vga-ra kötöd (feltételezem van benne) és a windózba belövöd, hogy kiterjesztett asztal legyen azt cső
2010. dec. 18. 13:39
 3/9 A kérdező kommentje:
mi az a kiterjesztett asztal?
2010. dec. 18. 13:42
 4/9 Saten ‫҉ ***** válasza:
Most nem tudom, hogy milyen op rendszert használsz és milyen a videó kártya a laposban szóval elég nehéz megmondani, hol kell belőni. Viszont a kiterjesztett asztal az pont az, hogy át kell húznod a cuccokat a projektorra tehát nem klónozza az asztalt hanem kiterjeszti vagyis az kell neked
2010. dec. 18. 13:44
 5/9 A kérdező kommentje:
Egy egy win7es laptop 4GB os a Memoryja de nem tudom a videokártyát.:S
2010. dec. 18. 13:47
 6/9 anonim ***** válasza:

beledugod a VGA kábelt a notiba. az FN gombot kell megnyomni az egyik F gombbal felül, nézd meg az ábrákat, valamelyik kiterjeszti a monitort. Általában F5.

Van Clone, amikor ugyanazt látod ami a monitoron van. Van kiterjesztett, amikor "kiszélesíti" a monitorod, a projektor az asztal meghosszabítása lesz, és van a csak projektor és csak monitor mód (ez az alap, azért nem látsz semmit)

2010. dec. 18. 13:52
 7/9 anonim ***** válasza:
ja és addig nyomkodd az fn+f5 gombot amíg keresi a projektor az eszközt
2010. dec. 18. 13:53
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm sikerült!
2010. dec. 18. 13:54
 9/9 Saten ‫҉ ***** válasza:
Tehát akkor belemész a vezérlőpultba -> képernyő -> megjelenítési beállítások módosítása -> kiválasztod a projektort és ott van középtájt, hogy több képernyő: és ott pedig, hogy kijelző kiterjesztése
2010. dec. 18. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!