Hogy lehet egy netkábel segítségével két laptopot összekötni úgy, hogy lehessen velük játszani? Kell hozzá valami külön szoftver?
Figyelt kérdés
mindkét gépen XP (sztem sp2nél újabb) van.
Előre is köszönöm! M.
2010. dec. 12. 16:16
1/4 anonim válasza:
Szoftver nem kell, de az UTP kábel milyensge nem mindegy. 2 gép közzé másfajta utp kell mint modem és gép közzé.
2/4 anonim válasza:
az lehet, hogy másfajta kel, mégis én ugyanazzal netezek és ugyanazt szoktam lan-r ais vinni. Lám mindenhol műxik. nem a kábellel lesz a baj. Hanem az ip beálításokkal. Hálózati kapcsolatoknál állítsatok be fix ip-t és alhűlózati maszkot, és a gépek azonos munkacsoportban legynek. Ennyi.
3/4 anonim válasza:
Ha két gépet KÖZVETLENÜL akarsz összekötni, akkor "crosslink" UTP kábelre van szükséged. Ebben két kábel meg van cserélve a csatlakozónál, házilag is meg lehet csinálni, ha valakinek van érzéke hozzá.
4/4 anonim válasza:
Nem kell crosslink ,simával is megy, mi is azzal csináljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!