Hogyan tudnám egy régi PC-re telepíteni a linuxot úgy, hogy a gépen nincs internet kapcsolat?
Figyelt kérdés
Csak olyan tutorialt találtam a neten, ahol úgy telepítik hogy a gépnek van internet kapcsolata, viszont az enyémen nincs internet, és csak üres dvd-k állnak rendelkezésemre. Ja egyébként a gépen windows XP van ha az számít valamit..2024. máj. 19. 17:28
31/33 A kérdező kommentje:
Ja nem igazából a windows XP-re nincs szükségem, csak azért kérdeztem mert nagyon tele van a merevlemeze a gépnek és nem voltam benne biztos hogy fel fog menni, de így már oké
2024. máj. 20. 23:02
32/33 anonim válasza:
Ismétlem, javaslom, hogy vegyél egy SSD-t, arra telepítsd az Ubuntut, ettől sokkal gyorsabban mennek a programok, a jelenlegi HDD-d meg szintén maradhatna a gépben, erre mennének a dokumentum, és egyéb hasonló fájlok. Erre is van lehetőség.
33/33 anonim válasza:
Vegyél egy nagy HDD-t, és partícionáld legalább 3 felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!