Ha igen használt konzol vásárlásakor mire érdemes odafigyelni? Meg mennyit érher valójában mondjuk egy 1TB Slim model, mivel haverom felhívta arra a figyelmet hogy vigyázzak az eladókkal mert van aki csillagászati áron árulja, én még pont nem tudom mi a reális ára ezeknek.
2024. ápr. 6. 08:06
1/7 anonim válasza:
én azt tanácsolom hogy a jófogást meg vatera meg ilyen gagyi oldalakat kerüld el messzire, tele van kókler csalókkal... [link]
itt nézelődj. Ahogy elnézem az 1tb-os ára úgy 45-55.000 ft körül mozog. Nézd meg az eladó értékeléseit is.
2024. ápr. 6. 08:33
2/7 anonim válasza:
Szerintem nem. Prót vegyél akkor már, lényegesen jobb minőségben játszhatsz, bár készülj fel, hogy a HDD miatt pokoli lassú. Persze cserélhető SSD-re, de árban akkor már közel kerülsz a PS5-höz. A régi exluzívokból egyébként túl sok már nem maradt.
2024. ápr. 6. 12:02
3/7 anonim válasza:
#2 tök felesleges ssd-t rakni a ps4be (vagy inkább rádugni, mivel konkrétan belerakni nvme-ssdt nem lehet), mivel nincsenek a játékok arra optimalizálva. A 22 éves első xboxba is lehet ssd-t rakni, csak nagyon sok értelme nincsen... :D
2024. ápr. 6. 15:51
4/7 anonim válasza:
Ezzel nem értek egyet. Nálam mind a konzol boot ideje, mind a töltési idők jelentősen javultak a csere után. SATA SSD is sokkal gyorsabb a merevlemeznél, pláne a gyári 5400-asnál.
2024. ápr. 6. 16:49
5/7 anonim válasza:
#4 úgy érted az a 10 másodperces bekapcsolási boot idő lecsökkent 3 ra? Nahát, ezért tökre megéri :D A játékok töltési ideje gondolom nem nagyon változott...
2024. ápr. 6. 23:43
6/7 anonim válasza:
Én már 6 éve hasznalom a ps4 slimem van olyan játék ami még mindig legalább két évig neg jelenik rá F1, Fifa stb. Én anno 10 év ps3 slim után váltottam erre a mai napig tökéletesen működik. A Sony megbízható cuccokat gyárt.
jan. 21. 20:00
7/7 anonim válasza:
#6 azt senki sem vitatta hogy ne lenne megbízható egy Sony termék (habár a kontrollerek akksijai az idő múlásával betudnak xarni és mivel bele van építve szívás, plusz a ps5 kontrollerek driftelnek), itt inkább arról van szó hogy értelme nincs... PS4-re már semmi jó játék nem jelenik meg évek óta, és nem is fog, ennyi volt neki.
Akkor mondjuk tökre van értelme, ha felraksz egy hackelt firmware-t, és letöltesz rá játékokat és ingyen tudsz játszani akármit... akinek kimaradt az a generáció pl az mindent be tud pótolni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!