Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha pendrivera teszek képeket...

Ha pendrivera teszek képeket a telefonomról akkor romlik a minőség?

Figyelt kérdés
Sajnos extra módon tárhely problémákkal küzdök és a telefonomról máshogy nem tudok helyet felszabadítani. Arra gondoltam, hogy pendrivera feltenném a képeket, viszont félek, hogy ameddig oda átkerül romlik a minőség. Ebben lehet valami vagy feleslegesen félek ettől?

2024. febr. 11. 23:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
51%

"Ha valamiért nincs internet nem félsz hozzájuk."

És? Backuphoz miért kéne állandóan hozzáférni?

"Ha nem fizetsz törlik a képeket."

Ja. A google-nél például 2 év múlva...

"Voltak, nincsenek képeid.. 😊"

Vihoghatsz kislányom ahogy akarsz, attól a szolgáltatás még maradéktalanul ellátja a feladatát, semmi gond sincs vele.

2024. febr. 12. 13:55
 12/14 anonim ***** válasza:

#10 Ja, ha nincs net, akkor nem férek hozzá. De ha pl épp összeomlott a rendszerem és vissza kell állítani a fileokat, akkor már nem oszt nem szoroz, hogy várnom kell még pár órát, mire a net visszajön.

Nekem lifetime előfizetésem van, szóval egyszer fizettem egy nagyobb összeget és onnantól nincs havidíj. Ha esetleg leállítanák a szolgáltatást, akkor is adnak pár hónapot, hogy átköltöztesd az adatokat.

De ha havonta kellene fizetni, akkor is automata fizetés lenne beállítva PayPal-re, az új kártyámat meg beállítanám a kórházból is telefonon.

2024. febr. 12. 15:48
 13/14 A kérdező kommentje:

8-as: A 15 gb már évekkel ezelőtt betelt, sőt azóta már egy másik e-mail címemre is töltöttem fel képeket, de összesen már 30 gb foglalt. Láttam, hogy 100 gb mennyibe kerül havonta, de 100 gb nekem édes kevés. Rengeteg fotóm van! Sokat utazok, kirándulok mellette tartalmat gyártok online felületre és mindenhonnan 1000+ képpel térek haza. 100 gb számomra semmire sem elég, pénzkidobás lenne.

Sosem állítottam hogy valami ingyen kellene, nem tudom honnan szeded, de az iCloud+ előfizetéseit böngészve az egyéb kiadásaim mellett nem igazán akarok 5-10 ezreket fizetni havidíjra.. A marha sok képem miatt. 500 Gb is ideig óráig lenne elég számomra! Jelenleg igen, egy év múlva már biztos, hogy nem. Pendriveból meg veszek egyet ami elég egy évig pl x ezer forintért és nem kell havonta erre költeni évekig. A minőség romlástól féltem vele kapcsolatban, azért írtam ki a kérdést.

2024. febr. 12. 16:03
 14/14 anonim ***** válasza:
Akkor meg ott van az AWS Glacier. Potom pénzért tárolhatsz akár több ezer gigabyteot is. A hátránya az, hogy a hozzáférés lassú, akár több óra is lehet, de archiválásra tökéletes. 0,4 cent egy GB havonta, azaz ha 5 Terabyte adatot akarsz tárolni, az is csak 20 dollár havonta.
2024. febr. 12. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!