Ez működhet? nagyobb nagyításnál pl max nagyításnál a telefonomon (samsung galaxy a 13) már nagyon rossz a kép minőség fényképezéskor, egy ilyennel meg tudnám oldani?
Figyelt kérdés
2023. febr. 9. 21:57
1/9 anonim válasza:
Makro lencse? Nem tudni hogy jó lesz-e hozzá amit veszel. Sőt, inkább azt mondanám, hogy ne reménykedj.
2/9 A kérdező kommentje:
Illetve kompatibilis e eszközömmel? ha nem mellyek lennének azok?
2023. febr. 9. 22:01
3/9 anonim válasza:
Esélytelen, azzal a telefonnal sosem fogsz távolra fotózni
4/9 anonim válasza:
Mivel?
Amúgy nem... Ha eldobsz egy kavicsot 10 jobb telefont találsz ennél.
7/9 A kérdező kommentje:
El nézést nem olvastam el a kérdés ki írása előtt a kérdést újra és ezért felejtettem linket be másolni.
2023. febr. 9. 23:33
8/9 anonim válasza:
Digitális zoomnál mindenképp jobb, de jó képeket ne várj tőle.
9/9 anonim válasza:
"El nézést nem olvastam el a kérdés ki írása előtt a kérdést újra és ezért felejtettem linket be másolni."
Lá tom a hely esírási szab ályzatot sem si került e lolvasni...
Ilyen hulladékot ne vegyél. Ettől csak rosszabb lesz. Az univerzálisak még ennél is rosszabbak. Homályos, életlet, vignettálós képeket csinálnak ezek. Semmire sem jók.
Ha fotózni akarsz, akkot vegyél egy normális telefont, vagy egy fotógépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!