Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha pendrivera teszek képeket...

Ha pendrivera teszek képeket a telefonomról akkor romlik a minőség?

Figyelt kérdés
Sajnos extra módon tárhely problémákkal küzdök és a telefonomról máshogy nem tudok helyet felszabadítani. Arra gondoltam, hogy pendrivera feltenném a képeket, viszont félek, hogy ameddig oda átkerül romlik a minőség. Ebben lehet valami vagy feleslegesen félek ettől?

febr. 11. 23:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem...
febr. 11. 23:49
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz minőségromlás.

De használj biztonsági mentéseket megbízhatóbb eszközökön. Többön.

Merevlemez, felhő.

febr. 11. 23:50
 3/14 anonim ***** válasza:
74%
Ha -ahogy gyakran megesik- a pen olvashatatlan lesz, akkor jelentős mértékben romlik..
febr. 12. 01:21
 4/14 anonim ***** válasza:
Nem romlik, de a megbízhatatlanságuk miatt használj inkább külső merevlemezeket/ssdket.
febr. 12. 08:31
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom, miért merült fel benned, hogy romlik a minőség. Ez nem egy analóg technológia. De egyszerűbb felhőbe feltenni, mint pendrivval vacakolni.
febr. 12. 09:13
 6/14 A kérdező kommentje:
Az a baj a felhőbe extra kevés képet lehet feltölteni ingyen, utána havidíjat kell fizetni a több tárhelyért amit semmiképpen nem szeretnék!
febr. 12. 10:55
 7/14 anonim ***** válasza:

Digitális információ másolással nem vész el, tehát nincs adat veszteség, minőség romlás.

Olyankór van minőség romlás, mikor egy 2GB-os videót akarsz 300MB-ra összenyomni, és nem ZIP-el, hanem kódolással. De ezt is már okosan megoldják.

febr. 12. 11:32
 8/14 anonim ***** válasza:
8%

Mi az, hogy extra kevés képet? Google 15GB-ot ad ingyen, abba elég sok kép belefér, de havi 700 forint a 100GB, ami nem pénz. Bírom az embereket, mikor minden ingyen kellene.

Nekem 500GB-os felhőm van, amiért egyszer kifizettem 35 ezret és lifetime előfizetés.

febr. 12. 12:36
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem. Csak az analóg módon rögzített anyag minősége romlik másoláskor, a digitális a technológiából következően nem.
febr. 12. 12:56
 10/14 anonim ***** válasza:
89%

A fizetős szolgáltatással van egy kis gond. Vagyis kettő.

Ha valamiért nincs internet nem félsz hozzájuk. De van egy nagyobb is. Ha nem fizetsz törlik a képeket. Pl egy nagyobb baleset vagy betegség miatt hónapokra kórházba kerülsz és a bankkártyád is épp akkor jár le. Voltak, nincsenek képeid.. 😊

febr. 12. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!