Ha egy zenét flac-ből kikonvertálok wav-ba majd a telefonomra aac-ként rakom rá menyit romlik a minősége?
Tudom hogy a aac veszteséges tömörítés, de az iphoneom-ra, csak ezt tudom rakni, és hát ez valamivel jobban kezeli a magasabb frekvenciákat mint az mp3. Tisztában vagyok hogy wav-ot is tudok rakni a telefonra, de ahhoz nem tudok album borított rakni, (nem is értem miért) illetve sokkal több helyet is foglal a készüléken. Azzal is tisztában vagyok hogy külső alkalmazással akár, flac-ket is tudok lejátszani de nem szeretnek külső alkalmazással zenét hallgatni, mivel a gyári az ami igazán bejön.
Szóval még egyszer. Menyit romlik a minőség, 2 konvertálás után? Esetleg hogy csak egyszer kelljen konvertálni, tudtok ajánlani egy általatok kedvelt programot ami flac-ből konvertál aac-ba?
Freemake Free Audio Converter, a linkelést sajnos nem engedte az oldal
Figyelmesen telepítsed, hogy az adware ne települjön
Semennyit sem romlik a minőség, ha flac-ből konvertálsz wav-ba, vagy fordítva.
Tehát tulajdonképpen csak 1 konvertálás lesz, amikor aac-re alakítod.
Kipróbálnám egyből flac to aac-t, hogy ugyanolyan jó-e, mint a flac to wav to aac...
Bár flac kiírásnál wav-ba kell alakítani pl az EAC rippeknél is, gondolom van oka. Egy tesztelést megér azért, ha megcsinálod, mást is érdekelhet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!