Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Windows 95 floppy hiány?

Windows 95 floppy hiány?

Figyelt kérdés
Floppy és iso-t keresnék de a neten csak iso image-et találok! De floppy-t nem. De amikor a telepítőt lefuttatom akkor így a(z) infórmációkat kitöltöm így újraindul a gép és ez az üzenet fogad: Rakja az A: Meghajtóba az első Floppy-t!
jan. 29. 18:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
és ezt a kérdés után 2 nappal kell közölni?
jan. 31. 16:37
 12/20 A kérdező kommentje:
nem de most töltöm le ha sikerül küldök képet. 😊
febr. 1. 17:00
 13/20 salior ***** válasza:

Innen is beszerezhető a floppy image:

[link]

Avagy... YANDEX ... WIN95 floppy image

febr. 1. 18:55
 14/20 anonim ***** válasza:
Válts win98se-re..
febr. 2. 08:30
 15/20 P.O.C. ***** válasza:
Én amúgy Windows 98 SE CD -ről szoktam bootolni, az felismeri a CD meghajtót. Utána kicserélem a CD -t a Windows 95 telepítőre, és úgy rakom fel.
febr. 2. 09:31
 16/20 A kérdező kommentje:
De gyerekek VMWare-ra telepíteném a win 95-öt
febr. 2. 18:14
 17/20 anonim ***** válasza:
Én VirtualBox-ra telepítettem pár éve, de annyira egyszerűen logikusan ment hogy már nem emléxem hogy volt.
febr. 2. 19:34
 18/20 P.O.C. ***** válasza:
Szerintem azzal is működik az, ha előtte Win98 CD -ről bootolsz. Egyébként az nCore -on van egy telepítő CD iso, amibe benne a Windows 95/98/98SE/Me magyar változatai, bootolható és mindegyik tökéletesen működik.
febr. 3. 08:11
 19/20 A kérdező kommentje:
Halljátok, Windows 98 second edition se virtualboxon se vmwareon nem mükszik mondom miért: A windows bezárja a explorer.exe-t
febr. 9. 18:57
 20/20 anonim ***** válasza:
Win 98 SE a legjobb régebbi oprendszer, nemrég valahogy arról tudtam csak bebootolni úgy, hogy telepítsem az xp-t és win7-et külön partíciókra. Win98-at mikor használtam kb. mintha ma lett volna, xp-t használok ma is, win 7-em is csak azért van, mert 1-2 netes oldal csak azzal jön be. De programokkal és védelemmel legjobb az xp, az meg már majdnem win98, csak modernebb.
júl. 20. 05:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!