Windows 95 VS. Windows 98?
Az első jól mondja. Egyforma f*s mind a kettő. A mai viszonylatban semmire nem jók. Esetleg csak régebbi irodai szoftverek futtatására.
Hogy melyik a "jobb"? Gépfüggő. De ha bírja a gép, akkor 98, mert több mindent támogat (pl. 95 alatt még USB sincs alapból).
Eredetiben talán itt még beszerezhetők:
Régi laptopra kéne, mégse tehetek rá windows 7-et :)
166Mhz proci, 32Mb RAM, 2Gb winyó (IBM 380ED)
Az a bajom a 95-el hogy az usb-t nem támogatja, viszont a dokkolóján van egy, meg kéne hozzá pcmcia wifi kártya is ha vkinek van eladó olcsón irjon. Köszi!
3. köszi
Jó az oldal itt van 13eFt-ért, de szóba se jöhet, 3ezerért vettem a gépet...
Azt hittem h a microsoft ingyen v jelképes összegért ad már ilyen rági rendszert mint a gta az gta1-et és a kettőt ingyen adja. Dehát a microsoft......
Nekem most eredeti 95 van fent, azt sajnálnám leizélni egy másolt 98-al.
Én, a Puppy Linuxot javaslom neked, ráadásul, itt friss op.rendszerről van szó, de a régi gépekre lettek kitalálva:
Az XPPuppyban, meg rajta van a Wine, ami automatikusan futtatja az ilyen játékokat (is).
Hát pénzt én sem ajánlom, hogy adj érte.
Amúgy az előbb rosszul mondtam, van USB támogatással rendelkező Win 95 is. Az OSR 2.5 ilyen, ami viszont nincs magyarul. Az OSR2 -nél külön telepítendő! (a telepítőlemezen: OTHER\USB\USBSUPP.EXE)
Innen szedheted le az OSR2 magyar változatát:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!