Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Létezik kisebb töltő a laptopo...

Létezik kisebb töltő a laptopomhoz?

Figyelt kérdés

Fujitsu Lifebook E753 típusú laptopom van. Ehhez még hagyományos nagy adapteres tőltő járt, 19V, 4.74a, 90W. Sajnos a töltő elromlott, a laptop jelzi, hogy tölti, de ha kiveszem az akkut, akkor egyből kikapcsol a gép. Egyébként nagyon lassan feltölti (kb egy éjszaka alatt, reggelre 80-90%-on), de fixen a töltőadapter a rossz.

Tehát az lenne a kérdésem, hogy lehet-e kapni olyasmi töltőt, mint ami az ASUS-nak van, hogy az adapter a fali aljzat csatlakozójába van integrálva?

2024. jan. 8. 04:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
4,7A, 90W-os szerintem nincsen akkorában, mint egy telefontöltő. Ez nem kis teljesítmény. Ott azért komoly elektronikára van szükség, meg hűtésre is. Nem tudom, melyik Asus tápra gondolsz, de fali csatlakozós csak 30-40W-os van és az is jóval nagyobb, mint egy telefontöltő. Az Asusnál is a 90-120W-os tápok bizony külön dobozban vannak. Gondolom nem véletlenül.
2024. jan. 8. 07:34
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem muszáj ugyanúgy 90W-os, csak tudja üzemeltetni a gépet csak tápról. Ha otthon vagyok, úgyis egyből töltőre szoktam tenni, szóval az akku ráér feltöltődni. Ezzel töltővel kb 20-30 perc kellett neki.

Igen, arra gondolok amit írtál 1-es, de itt egy kép is róla:

[link]

A márka nekem nem lényeg, csak ez a fajta kialakítás lenne a legjobb, mert már sokszor volt olyan, hogy leesett az asztalról a töltőadapter, magával húzta a hosszabbítót, volt hogy poharat is lelökött, de a laptopot is majdnem vitte magával.

2024. jan. 8. 11:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Vagy B opciónak, veszek rendes töltőt, ahhoz szerzek egy rövidebb tápkábelt, és valahogy ráragasztom a táp hátuljára.
2024. jan. 8. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!