Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan érhetem el, hogy a...

Hogyan érhetem el, hogy a vincsit lássa a gép?

Figyelt kérdés

Vettem egy ACER laptopot. Amiben van egy 20 giga körüli belső vincsi. Vagy nem tudom hogy mi a neve. Azonban ha bekapcsolom a gépet nem látja a plusz vincsit. Igaz az tök üres. Szóval ebben kérném a segítséget. Mikor a BIOS-ra mentem ott látta a vincsit, hogy létezik.

Minden tippet köszönök! :)

2023. nov. 4. 14:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Vincsi:)

Ha a BIOS-ban ott van, akkor látnod kéne.

Eszközkezelőben hardverváltoztatások keresése, ha nem akkor partíciókezelő programmal leformázod, létrehozod. Az is lehet, hogy nincs meghajtóbetűjel hozzá társítva.

EaseUS® Partition Manager programmal én megpróbálkoznék.

2023. nov. 4. 14:46
 2/7 anonim ***** válasza:
62%
Belehelyezkélsz egy bootikálható windike telepítõ pendrájvikát, majd telcsizéskor a telpítõprogika észre kellene hogy vegyikélje a vincsikét.
2023. nov. 4. 15:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha a laptopba csak 1db hdd tehető akkor nem elég ha leteszed mellé az asztalra. Ennél többet kell tenned.
2023. nov. 4. 16:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Mármint Windows-on belül nem látod? Mert az új háttértárakon alapvetően nincs partíció, azt behelyezés után partíciókezelőben formázni kell.
2023. nov. 4. 16:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Leonardo da Vinci bújócskázik...:D
2023. nov. 4. 16:55
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ÉRTELMES válaszokat. Igen Windowson van. Csak sokat nehezít, hogy angol minden rajta én meg azért nem vok angolos. Ez is nagy dolog, hogy be tudtam rakni stb a gépbe :)
2023. nov. 5. 12:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát akkor sok sikert, ha mégsem sikerül, akkor fizetzetsz jó sokat a helyi "hackernek".😂
2023. nov. 5. 14:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!