Vettem egy seagate ironwolf pro-t ami egy belső hdd. Lehet-e külsőként alkalmazni?
Figyelt kérdés
Úgy tudom lehet, de nem elég, hogy simán egy hdd tokba beteszem, hanem valami extra kell, mert kevés a gép usb-je által kibocsátott áram.ma 10:51
1/11 anonim válasza:
Ha a nagyobb fajta ami a 3.5"-ös annak tényleg kell egy külső tápos ház vagy dokkoló.
Egy ilyen ház ( Igazából amilyet szeretnél, van sokféle kinézetben és árban ):
Vagy egy dokkoló ( Jómagam is dokkolót használok, igazából évek óta pont ezt a tipust ):
Dokkolókban vannak olyanok is amibe csak egy lemezt lehet tenni egyszerre, de van olyan amibe többet is.
Ha 2,5-ös a lemez annak meg elég egy kis ház, aminek nem feltétlenül kell plusz áramforrás, de ha mégis kellene azt megoldja egy Y usb kábel.
2/11 anonim válasza:
3/11 Szervizmérnök úr válasza:
Ott van rajta az áramfelvétel 5 és 12 V-ra, ezt te is láthattad, közölhetted volna:
4/11 vagyu válasza:
Én is használok ilyen külső USB-s tokot. Van rajta 12 V-os aljzat, ezen keresztül kell tápfeszültséggel ellátni egy megfelelő adapterrel. Így nem terheli az USB portot. Szerintem minden ilyen 3,5 collos külső HDD tok ilyen.
5/11 A kérdező kommentje:
Bocsi Szervízmérnök úr, még nem jött meg és úgy nem nagyon írták, hogy mennyi kell.
ma 12:35
7/11 Szervizmérnök úr válasza:
Igen, ehhez tápegységgel ellátott külső ház szükséges, ami a 3,5" méret befogadására is alkalmas.
8/11 anonim válasza:
Lehet ha veszel hozzá egy 3,5"-os külső merevlemezházat amihez adnak 12V-os tápot is.
A 2,5"-os HDD/SSD-hez nem kell táp a házhoz, USB-n kapja az 5V-ot.
10/11 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!