A CPU hűtőt elfelejtettem visszadugni kb 5 percig, nagy hülyeséget csináltam?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Ritkán szerelem a gépem és hát siettem is. A nagy sietség közepette elfelejtettem visszadugni a venti pin csatlakozót.
Akkor vettem észre hogy sántít valami amikor az AMD drivere alapjáraton 50-60 fokot írt.
Amint eszembe jutott hogy mit felejtettem el,azonnal kikapcsoltam a gépet.
Közben be kellett jönnöm dolgozni de folyamatosan ezen agyalok hogy mekkora hülyeséget csináltam.
Szerintetek lett baja?
AMD Ryzen 5500
2023. okt. 31. 12:34
1/8 anonim válasza:
A túlmelegedés elleni védelem hamarabb lekapcsolja, mint hogy baja lenne. 50-60 fok nem magas, terhelés alatt ennyire simán felmennek a hőmérsékletek, ott még a 60-70 is normális.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Alig várom végezzék munkában és kipróbáljam.
2023. okt. 31. 12:43
4/8 anonim válasza:
A hűtőborda már elvezeti nagyrészt a hőt. Ha meg túlmelegedne, hát kikapcsolná magát. Hülyebiztosal már ezek 🙂 ne aggódj.
Tessék, itt egy videó, ahol bármilyen hűtés nélkül használnak egy gépet, rendertesztet futtat rajta:
5/8 A kérdező kommentje:
Haha. Köszönöm szépen!:))
2023. okt. 31. 13:40
7/8 A kérdező kommentje:
Jelentem minden szuper!:))
2023. okt. 31. 16:55
8/8 CspCsj válasza:
Nálam eddig az összes alaplap sípolt bekapcsoláskor (és pár másodpercen belül le is kapcsolt a gép), ha nem érzékelt processzor-hűtőventilátort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!