Megváltoztattam a telekomos modemünk belépési jelszavát, amit elfelejtettem. Ha felhívom a telekomot tudnak segíteni a visszaállításban?
Figyelt kérdés
Akkor rögtön nem írtam fel. Utána elfelejtettem felírni, most meg a jelszót sme tudom. Hiába próbáltam végig minden variációt amit emlékeim szerint megadhattam, egyikkel sem enged be.2021. márc. 14. 17:40
2/3 CspCsj válasza:
Szerintem az ügyfélszolgálat ilyesmiben nem tud segíteni, de ha van rajta RESET gomb...
3/3 anonim válasza:
A reset mindent töröl, bizonyos technológiánál (réz és optika) a szolgáltatói beállítást is, ami a PPPoE felhasználói név és a hozzá tartozó jelszó. Ha ez hiányzik vagy hibás, nem lesz internet. Koax technológia esetén nincs PPPoE, ott DHCP alapú azonosítás van, reset után is lesz internet, de ugyanúgy törlődik minden beállítás ha voltak (portnyitások, static ip, ddns, dlna, egyedi wlan, stb).
A reset-el csínján bánnék, illetve ha megtörtént és kell a PPPoE, és nem tudom, hívnám a szolgáltatót állítsák be vagy adják meg az adatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!