21/28 anonim válasza:
"miért nem?"
miért elmész mindenkihez személyesen és elmondod neki hogy ezt nagyon túl áraztad koma vagy mi hogy képzeled ?
22/28 A kérdező kommentje:
ma 16:50
" elmész mindenkihez"
igen igy
2023. szept. 7. 16:51
23/28 anonim válasza:
nyilván :D én tudod mit mondok hogy te flúgos hülye vagy kérdező :D
24/28 anonim válasza:
Ha így folytatja, előbb utóbb eléri, hogy kitiltsák. :D
26/28 A kérdező kommentje:
24-es
Azért tiltanának mert jót akarok az embereknek?
Te adnál ennyit ezekért a lapokért?
2023. szept. 8. 12:05
27/28 anonim válasza:
Rajtad kívül az emberek 99.999999%-a lesz@rja az ilyen lapokat. Az a kevés akit érdekel az meg megoldja hidd el! 🤣
28/28 anonim válasza:
Mondjuk a spammelésért, azért simán, és mert pl 26-os kommentedben már ki is jelentetted, hogy nem valódi kérdés, és ezen az oldalon márpedig kérdezni szoktak, te meg kérdésnek álcázott " jót akarsz ".
De oké, ezentúl ha jönnek ezek a nincs túlárazva kérdések, én csak szépen jelentem, aztán ennyit erről, ha nem érted meg mi a gond ezzel, hogy párnaponta pakolod be ezeket a " kérdéseket ".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!