Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ezzel a csereüzlettel jól járnék?

Ezzel a csereüzlettel jól járnék?

Figyelt kérdés
Egy GTX 1080Ti 11GB videokártyáért cserébe adnék egy Dell E7270 laptopot plusz egy XFX Radeon RX 570 4GB videokártyát az eladónak. Egy az egyben szerintetek megérős a dolog vagy nem ér annyit a 1080Ti 2023-ban?
2023. aug. 4. 18:25
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Hidd el nekem, ott van magánszemélyektől is hirdetve, vagy keressek onnan is jegeltet?

Amúgy ha áfa ha nem áfa megveszik ennyiért, ennyi a titok.

2023. aug. 6. 00:44
 22/30 anonim ***** válasza:

Garanciával. Erre nincs garancia. Sem számla nincs hozzá. Ennek nem ennyi az ára, hiába akarod bemagyarázni. ;) Keress jegeltet, mellékeled hozzá azt is, hogy mennyire alkudták le?

Ha megvennék őket annyiért, mint te hiszed, akkor nem lenne száz számra hirdetve egy rakással, némelyik 1 hónapja.

25ért 580-at adnak, használd már az agyad

2023. aug. 6. 00:50
 23/30 anonim ***** válasza:

[link]

Ide elég lenne a szemed kinyittani. Bár most esett el, ugyanaz lehetsz aki egy másik kérdésnél alaplap-proci témakörben folytat egy " értelmes " vitát, szóval kár ezt ragozni.

2023. aug. 6. 00:52
 24/30 anonim ***** válasza:
De te most neki állsz a tényekkel vitatkozni, hogy kap az ember 30ért 8gigás 580-at, de te szerinted 35öt is megér egy 4gigás 570? Menjél is aludni, mert láthatóan elment az eszed.
2023. aug. 6. 01:40
 25/30 anonim ***** válasza:
Na jó utoljára: Számodra nehéz hogy nem a 15-20k közötti árkategóriában mozog az 570 4GB, ha ezt képtelen vagy felfogni, az a te bajod, és ha nem látod az eladó kártyák döntő részét mennyiért adják,a z is a te bajod. Na ezzel tényleg lezártam, mert fárasztó vagy.
2023. aug. 6. 01:47
 26/30 anonim ***** válasza:

Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a választ.

Személyeskedni nem kell.

2023. aug. 6. 01:58
 27/30 anonim ***** válasza:
Arról továbbra sem tehetek ha nem tudod értelmezni az árakat amik ott vannak, de megnézheted vaterán, jófogáson máshol is, ha meg szeméyleskedsz jelentem, ennyi az egész, talán meg kell tanulni anélkül kommentelni.
2023. aug. 6. 02:05
 28/30 anonim ***** válasza:

Vaterán? Jófogáson? :DDDDDDDDDDD Persze, rögtön mehetnék megnézni a legfogyatékosabb piacokat is, hátha találok még jobban eltévedt embereket.

Tudod mit? Ha szerinted 35 egy 8gigás 570, akkor én adok neked 30ért. 5 ezret keresel rajta! Minden héten boltolhatunk 10ilyet, gazdag leszel, nem?

2023. aug. 6. 02:08
 29/30 anonim ***** válasza:
Éreztem hogy valami nem fog tetszeni, de ha képtelen vagy elfogadni, hogy ennyi a használt áruk, akkor is ennyi marad, de most aztán tényleg nincs értelme erről többet beszélni. Szóval többet nem váalszolok bármit is írj, nem szállok bele értelmetlenebb vitába.
2023. aug. 6. 02:10
 30/30 anonim ***** válasza:

Nem kell 30ért? Pedig nagy üzlet komám!

Itt te nem akarod felfogni, hogy nem annyi a piaci ára valaminek, amennyiért hirdetik, hanem annyi, amennyiért meg is veszik. És ez a 4gigás rx470 esetében 20ezer, egy strixért talán (!) adnak 22őt is.

2023. aug. 6. 02:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!