Melyiket éri meg megvenni? Crysis Remastered Trilogy vagy Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition?
Figyelt kérdés
2023. aug. 1. 15:52
1/5 anonim válasza:
Nekem pl egyiket se éri meg. Letöltöm a kedvenc helyünkről, ha kéne.
2/5 anonim válasza:
GTA - csak ha végtelenül elkötelezett rajongó vagy, és nem zavar hogy egy 20 fős mobiljátékot fejlesztő stúdió csinált egy utánzat-szerű másolatot. Nézz meg 1-2 kritika videót előtte, mert lehet még ingyen sem érné meg letölteni, ha az eredeti trilógia megvan.
3/5 anonim válasza:
Egyértelmű a gta. Bár Crysisnak a remasterjeit nem lehet le crackelni kivéve az első részt de az meg egy fos. Gta trilogyt viszont szerintem letudod.
4/5 anonim válasza:
De ha meg akarja venni, akkor nem szempont a crackelhetőség.
5/5 anonim válasza:
Tartalmilag mindenképp a GTA, azét jóval nagyobb játékidőt kapsz a pénzedért, amúgy annyira már nem katasztrófális, mikor kijött Steamre akkor vettem emg én is, mindhármat végig tudtam játszani különösebb gond nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!