Ryzen 7 5800h rtx 3080 laptopon miért nem megy a Generals Zero hour remastered? Direkt x probléma?
Szóval vettem egy Nitro 5 laptopot a fent említett parákkal, és azt írja indítás után a játék piros x-es ablakban hogy minimum direkt x 8.1 kell neki..
Mivan? Megnéztem és a gépen direkt x 12 van.
Mit kell csinálni hogy tudjak játszani a Remastered játékkal? Ez a kedvencem a sok közül!
Köszönöm előre is, és szép napot kívánok mindenkinek 😘
1.Feltelepíteni egy normális videó vezérlő drivert.
2.Letölteni a Directx telepítőt és manuálisan feltelepíteni (microsoft oldaláról)
Hát én ezt nem értem!?
Intellel megy minden buherálás nélkül.. csak feltelepítem a Zero hourt, arra rámásolom a Shockwave Remastered verziót, és indítom, megy, indul egyből!
Az amd-nèl meg DirectX x et kér hiba ablakban, már leszedtem a Microsoft oldaláról a DirectX et, de ugyanúgy szar!
Mi a baja az amd nek??
Ennek semmi köze ahhoz hogy amd procid van -főleg hogy a dx a videokártyával kommunikál-, az inteles gép amin próbáltad nem ennyiben tért el.
Azt írják az exe mellett van egy dbghelp.dll fájl, ezt ki kell törölni és utána működni fog - az első találat a "cnc zero hour directx error" kifejezésre ezt a megoldást dobja fel, kevesebb energiába telt volna rákeresni mint leírni hogy unga bunga amd.
Szeretnék elnézést kérni, mert tényleg nagyon jó ez az AMD!!
Eddig csak Inteles gépeim voltak, de ezzel teljesen elégedett vagyok!👍.
Te utolsó amit írtál hogy töröljem ki a filet, na megtettem és utána azonnal indult a játék..🙏👍🤭🤫🙄
Úgyhogy nagyon köszönöm!
Minden más is nagyon gyorsan és jól fut, semmi bizonytalanság, kék halál meg ilyen szaroknak nyoma sincs! Ez lett a kedvenc gépem, imádom! Remélem nem lesz gond vele sokáig..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!