Jó ez az összeállítás Full HD felbontásra?
Intel Core i3-13100 3.4GHz
ASRock B760M PRO RS Alaplap
Cooltek CR-1300 ARGB
Team Group T-Force Delta Valkirir RGB 2x16gb 5600mhz
Kingston NV2 2TB M.2
Deepcool CH370 Gépház
be quiet! System Power 10 650W 80 Bronze
PNY GeForce RTX 3060 8GB GDDR6 VERTO
Nem állítottam fals dolgokat
Itt egy R5 5600-al szemben hasal el, de lehetne i5 12400 is, majdnem ugyan ez lenne.
Itt pedig csak úgy önmagába igaz ddr4 RAM-mal rtx3060 mellett
Én csak spórolni szerettem volna a kérdeznek úgy hogy jobbat kapjon.
DDR 4-5 35000Ft (játékban nincs nagy szerepe)
Régebbi vs új alaplap 10000Ft
Ebből már kijön egy "rendes" proci ennyi a véleményem.
Ha te adod el neki akkor bocsi🤣
🤣 Régi? Mintha múzeális cucc lenne.
Tehát csak azért van i/R 3 5 7 9 így szép sorban mert nem jobb a több, semmi előnye nincs a több magnak...csak puszta marketing?
Akkor engem átb@sztak.
🤣
Nekem tetszik az a teszt csak így sétálgatunk. Semmi effekt vagy akció..
Nem unod még a provokálást? Két egymástól független videó van ott érdekes azonos eredménnyel, de jó, tudjuk mindenki le van fizetve és csak te vagy helikopter aki az igazság birtokában van.
Innen meg kötheted bárhova az ebet, nincs semmi logika benne, hogy vegyen egy régebbi procit játékra mikor a jelenleg választott procijával is ugyanazt kapja játékok szempontjából.
1. Nem provokálok.
2. 13400-at JAVASOLTAM, mint SZERINTEM jobb alternatívát, ha spórolni akar(na) arra is fel dobtam használható alternatívákat, mint az eggyel ezelőtti platform, ami jóval olcsóbb és teljesen hibátlan játékra is(ha ez számít a kédezőnek)
3. Csak te kötődsz az i3 13100-hoz engem nem zavar, de az igen, ha egy új gép (ami nem olcsó) procija 75-90% pörög miközben jönnek ki az új game-ek iszonyat gépigényekkel.
Igen, ha nem fog sohase CPU intenzív játékokkal játszani (mért is akarna egy kb.3-400.000 forintos konfiggal) akkor sokáig jó ez így is, mi több tökéletes.
Mostanában kellett egy gépet összeállítani sokat olvastam erről a témáról (AMD/Intel) vonalon is (legalább) 6magos CPU javasolt kezdésnek gamer gépbe. És igen engem megvettek ezek a lefizettett bértolnokok és én vagyok a helikopter 🤣
Ja és ezt csak ide a végére, hogy mennyire tériteni akarok AMD felhasználóként. Mert egy mondattal nem beszéltem le az Intelről (mert jó) sőt az egész összeállítás tetszik csak a proccot kicsinyeltem.
Sziasztok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!