Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nincs hűtés az új apple...

Miért nincs hűtés az új apple tv-n?

Figyelt kérdés

Eddig egy 2017-es modellt használtam, azon alul volt szellőző és ment a ventilátor is benne,és futja ki a meleget.

De lecseréltem a legújabb modellre (4k 3.gen) de ezen már nincs se rács, se ventilátor. Teljesen zárt az egész, és több órányi filmezés után jó meleg a teteje.

Nem lesz ebből gond hogy nincs hol távozni a hőnek?

2023. máj. 15. 18:34
 1/8 anonim ***** válasza:
23%

"nincs hol távozni a hőnek?"

És szerinted mi a fenétől meleg a burkolat?

2023. máj. 15. 18:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Meleg, mert beszorul a levegő, a műanyag szerintem nem a legjobb hőleadó felület.
2023. máj. 15. 18:56
 3/8 anonim ***** válasza:
16%
Nyilván jobban tudod, mint a mérnökök akik tervezték.
2023. máj. 15. 18:59
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom csak mint laikus gondoltam hogy ami hőt termel annak szokott lenni kimenete hogy ne főjön meg. De oké én agyalom túl.
2023. máj. 15. 19:09
 5/8 anonim ***** válasza:
37%

1-es arra próbált rávezetni hogy nem csak légmozgással lehet hőt leadni... Például a nap melege sem levegővel jut el hozzánk, hiszen elég kevés van levegőből a Föld és a Nap között. Kéne tanulni kicsi fizikát!

Az a cucc le tudja adni a felesleges hőt ventillátor nélkül is. Ne takard le, ne legyen kicsi helyre beszorítva és nem lesz semmi baja. Az a chip ami benne van, telefonokban, tabletekben is üzemel és ott sem égette még át egyszer sem az asztalt. Meg a kezemet sem, mert nekem is ilyen procival szerelt telefonom van.

2023. máj. 15. 20:38
 6/8 anonim ***** válasza:
34%
mert 90 centtel olcsóbb volt legyártani, de legalább hamarabb megdöglik, előbb veszel újat...
2023. máj. 15. 21:19
 7/8 anonim ***** válasza:

A telefonodon van ventilátor??

Ugyanaz a SoC van benne:

[link]

Majd akkor hal be, ha a szifonok is elkezdenek hullani.

2023. máj. 16. 00:03
 8/8 anonim ***** válasza:

"A telefonodon van ventilátor??"

mond valamit a helyhezkötött és a mobil eszköz közti különbség?

jajj persze, minek is hűteni, az elektronika legjobb barátja a magas hőmérséklet...

2023. máj. 16. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!