Miért nincs hűtés az új apple tv-n?
Eddig egy 2017-es modellt használtam, azon alul volt szellőző és ment a ventilátor is benne,és futja ki a meleget.
De lecseréltem a legújabb modellre (4k 3.gen) de ezen már nincs se rács, se ventilátor. Teljesen zárt az egész, és több órányi filmezés után jó meleg a teteje.
Nem lesz ebből gond hogy nincs hol távozni a hőnek?
"nincs hol távozni a hőnek?"
És szerinted mi a fenétől meleg a burkolat?
1-es arra próbált rávezetni hogy nem csak légmozgással lehet hőt leadni... Például a nap melege sem levegővel jut el hozzánk, hiszen elég kevés van levegőből a Föld és a Nap között. Kéne tanulni kicsi fizikát!
Az a cucc le tudja adni a felesleges hőt ventillátor nélkül is. Ne takard le, ne legyen kicsi helyre beszorítva és nem lesz semmi baja. Az a chip ami benne van, telefonokban, tabletekben is üzemel és ott sem égette még át egyszer sem az asztalt. Meg a kezemet sem, mert nekem is ilyen procival szerelt telefonom van.
A telefonodon van ventilátor??
Ugyanaz a SoC van benne:
Majd akkor hal be, ha a szifonok is elkezdenek hullani.
"A telefonodon van ventilátor??"
mond valamit a helyhezkötött és a mobil eszköz közti különbség?
jajj persze, minek is hűteni, az elektronika legjobb barátja a magas hőmérséklet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!