Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az emberek miért sokalják egy...

Az emberek miért sokalják egy Netflix havi díjat?

Figyelt kérdés

A legolcsóbb Netflix havidíj 2500 asszem (nekem nem ez van)

És sokallják ezt a keveset, van, aki elő sem fizet rá, és úgy sokalja ezt a havi díjat, és inkább reklámokat néz.

Vegyük alapnak pl a Wednesday sorozatot. 8 részes. Mindegyik 1 órás rész, de nagyon tömörek, mindegyik tele van szerkesztéssel, több kameraszög stb

1 db kamera amit az ilyen célokra használnak az 30 millió forintba kerül. 1 ilyen kamera semmire sem elég. Kell legalább 5 ilyen. Emellé kell rengeteg mikrofon, reflektor

Nyílván kell egy hozzáértő forgató stáb, videóvágók stb.

Csak a technikai eszközök megvannak 100 millió forint. (Nyilván nem ennyi ha bérelnek eszközöket, de az is elég borsos ár. )

Aztán az embereket is ki kell fizetni akik nap mint nap dolgoznak a forgatáson, a szerkesztésben minden egyéb dologban. Amellett kell a helyszínt bérelni, stb ezek sem kevés dolgok.

Szerintem egy ilyen film forgatása alsó hangon van néhány száz millió forint.

De ez csak 1 sorozat. A Netflix naponta tesz közzé sorozatokat, filemeket.

Rengeteg pénzekbe kerülnek ezek a dolgok, az a minimum már hogy honoráljuk a készítőket ennyi kevés pénzzel.

2 cigi ára.

Ha reklámos oldalt néz az ember, azzal is tömi valaki zsebét, csak abból szerencsétlen készítők semmit sem látnak, ami elég frusztráló. Mi sem örülnénk egy ilyennek.

Nem értem az ilyen felháborodásokat.

2023. máj. 7. 22:26
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:

29

Ők nem viszonteladók. Nem fizetnek egy fityinget sem semmiért. Csak ingyen leveszik nCoreról a tartalmat

2023. máj. 8. 23:55
 32/32 anonim ***** válasza:
51%
nekem plex-em van
2023. máj. 9. 17:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!