Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 360.000Ft-ig milyen videókárty...

360.000Ft-ig milyen videókártyát ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Játékra keresnék, 2k-s felbontásra csendes videókártyát maximum 31cm-est!

Jobban nvidia párti vagyok, esetleg ez a kártya?

[link]

2023. máj. 2. 19:43
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Majd kiderül, megrendeltem a 4070TI-t, kíváncsian várom, ha nekem 3-4évet kihúz, akkor teljesen megleszek elégedve, előfordulhat, hogy akár 4k ban is játszani fogok, ezzel már birnia kell.
2023. máj. 4. 03:30
 22/25 anonim ***** válasza:
80%
19-es: AMD videokártyát használok, szóval tapasztalatból írom, hogy driveresen SZAR. És amúgy is. Az RX6650XT ami nekem van rohadtul nem hozza soha azt a teljesítményt, mint amit papíron kellene neki, a driver folyamatosan kiakad, lefagy, esetleg el sem indul. GTX980-ról váltottam, de már bánom, az egy sokkal jobb kártya, mint ez. Szóval ÉN soha többé nem veszek AMD videokártyát az biztos...
2023. máj. 4. 06:06
 23/25 anonim ***** válasza:
0%

#22.

Egy kis matematikai statisztika nem árt:

[link]

Utána beszélhetünk arról, hogy 1 termékről levonunk következtetést vagy sem. Az már abszolút a te hibád, hogy nem garanciáztatttad, mert valószínűleg kifogtál egy hibást nem az AMD-é.

A userek nagy része meg jól használja megelégedéssel.

Na most aki annak idején ráfaragott mondjuk a GTX970-nel az soha ne vegyen nVidia-t?

2023. máj. 4. 07:21
 24/25 anonim ***** válasza:
39%
#22 Nekem is ugyanezek a gondjaim az RX 6700 XT-vel. Tényleg rossz az AMD.
2023. máj. 4. 20:21
 25/25 anonim ***** válasza:
41%

Nekem meg az RX6600 tökéletes, mindenféle hiba nélkül teszi a dolgát.

Kb. semennyire nem reprezentatív ez a pár vélemény, amikor iszonyú nagy számú VGA eladások vannak. Ezzel csak ezt akartam mondani.(attól még nem érdekel a lepontozás nyilván, mert nem attól lesz igaz vagy hamis valami)

Nem mintha az nVidia-val bármi bajom lenne, csak a csúcskategóriában a VRAM-mal spórolni röhej, amikor RT-t meg DLSS-t akarják elterjeszteni, amik minimum +2 GB plusz memóriahasználattal is járhatnak a meglévő mellett.

2023. máj. 4. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!