Milyen 8gb videokartyat ajanlanatok ami max 120 e ft kornyeken van? Es viszonylag hosszu tavra lehetne vele tervezni?
RX 470 8GB nem éri meg.Jelenleg nagyon túl van árazva,5 ezerrel drágábban már megkapod a legolcsóbb 8 gigás RX 480-ast.
Nem tudom minek írtál 120e forintot ha 80e-ért akarsz VGA-t venni.Ha spórolni akarsz akkor ezek az olcsó 8GB-os RX 480-ak:
Ezek pedig a drágábbak,de a jobb hűtésűek:
Az RX 480 nagyon időtálló architektúrára épül,szóval lehet rá számítani majd pár év múlva is :)
RX 480-asok közül az MSI-nek van a leghatékonyabb hűtése (egyszerre halk és hűvös is).Picit lemaradva tőle van az XFX GTR.Ezekre 3 év garancia jár.
Aztán van a Sapphire Nitro ami olcsóbb,viszont hangosabb és melegebb mint az előző kettő.Erre is 3 év garancia jár.
A PowerColor nem igazán elterjedt ezért kevés vélemény is van róla,de ahogy én tudom nagyon halk,de eléggé melegszik.PowerColor 2 év garanciát vállal.
A Gigabyte megint csak olyasmi mint a PowerColor,halk de melegszik.Gigabyte a PowerColorral ellentétben 3 év garanciát vállal
És még van a brutális mértű Asus Strix,ami rohadt drága.A 65 fokos vBIOS temp. limit miatt ez a leghűvösebb,de ez a leghangosabb is.3 év garancia jár rá
Dióhéjban ezek köztük a különbségek.
Ha hangérzékeny vagy és nem szereted ha kicsit melegebb a VGA-d akkor megéri MSI-t vagy XFX-et venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!