Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A laptopom mikor alvó állapotb...

A laptopom mikor alvó állapotba teszem 1-2 percig minden oké, utána viszont "felébred", elkezd menni a ventilátor, valamint a visszajelző LED is folyamatos világtásra vált villogásról. Miért csinálja ezt? Bővebben lenn.

Figyelt kérdés

Szóval Mikor alvó módban van 1-2 percig oké, néma a gép, nem megy a venti, a visszajelző led villog. Ilyenkor ha felnyitom a képernyőt, vagy nyitott képernyőnél megnyomom a bekapcsoló gombot, feléled, de kell 2-3 mp mire bejön a képernyő, tehát tényleg alvó módban volt.

Viszont pár perc után hallom hogy elkezd menni a venti, a led folyamatosan kezd világítan.... ilyenkor ha felnyitom egyből világ, felnyitásnál meg meg sem kell nyomnom a bekapcsoló gombot, egyből reagál bármilyen billentyűre, tehát fix hogy nem alvó módban van....

Ez mitől van?

Eddig működött az alvó mód....

Voltak frissítések a Windows 10-en, meg folyamat vannak, esetleg valami ott ment el? Vagy a gépbe ment tönkre valami ?

A laptop HP 27K44EA ( AMD Ryzen 5 3500 U; AMD Radeon Vega 8 VGA, 16 GB DDR4 RAM, 512 GB SSD) szóval viszonylag egy modern gép.

2023. ápr. 16. 14:47
 1/2 anonim válasza:
Nekem régi laptopom van, nekem is csinálta ezt. Nálam azért volt mert a win háttérben frissített és nem fejezte be a képernyő lehajtása előtt. Nagyon idegesítő volt. Már megszünt a jelenség magától.
2023. ápr. 24. 06:42
 2/2 feketepeter ***** válasza:

Valami akadalyozza az alvo modot, vagy felebreszti a gepet. Talan egy eszkoz, egy hatterben futo program, az eger vagy valamilyen gomb lenyomasa, vagy valamiert ugy eszleli, hogy felnyitottad a kepernyot.

Egyebkent nekem is rosszak a tapasztalataim a Windowsos gepek alvo modjaval, inkabb csak zarolni szoktam a gepet vagy teljesen leallitom, ha tudom hogy sokaig nem fog kelleni.

2023. ápr. 24. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!