MSI P45D3 Platinum lapon hol találok a LED visszajelzőkről infót?
Figyelt kérdés
Hozzám került egy ilyen lap, de semmi nincs hozzá, csak a hátlapja. A LED visszejelzőkről infót sehol nem találok hogy melyik mit jelent/jelez.
A letölthető használati utasításban mindenről van 20 oldalnyi anyag de semmi nincs a LED-ekről...
Segítséget kérnék. Előre köszönöm! :)
2016. jún. 18. 11:30
1/3 mikulaas válasza:
a power-hdd ledre gondolsz?!
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Rendszergazda/Dokumentumok/user-manual-MSI-P45D3%20PLATINUM-E.pdf
Ebben apdf-ben van tuske bekötés.
2/3 mikulaas válasza:
BOCSÁNAT, EZ MÁR A LETÖLTÖTT....!
INNEN JÖN LE: [link]
MEGNYITÁS UTÁN ALAPLAP KÉPÉRE, VAGY PIROS NYILRA KATTINTÁS, ÉS ONLINE PDF JÖN BE!
ABBAN VANNAK A TUSKE LEÍRÁSOK.
3/3 A kérdező kommentje:
Neem. Azokkal tisztában vagyok. Csak az alaplapon lévő ledeket nem tudom mit jeleznek. Tele van ilyen kék színű leddel meg van 4-4 piros és zöld amikről megint tudom mit jeleznek csak a kékeket nem
2016. jún. 26. 07:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!