Amd RX 6650 XT-t érdemes venni, ha nem szeretnék majdnem 200 ezret költeni egy RTX 3060ti-re. Mennyire stabil kártyák ezek?
Figyelt kérdés
Bár mostanáig Nvidia kártyában gondolkodtam megnéztem az Amd kínálatát. A 6650xt-t a 3060 és 3060ti közé sorolják teljesítményben. Viszont árban már 128 ezerért megkapható az MSI két ventis modellje. Sok negatívumot hallottam az Amd kártyákról ezért érdekelne mennyire stabilak ezek kártyák játék szempontjából? Ha én beérem ezzel a teljesítménnyel, jó vételnek számít?2023. márc. 1. 16:16
11/11 anonim válasza:
Április körül jön a 4060/4060Ti dobozos változata. Májusra szerintem a 3060/3060Ti-t 90-100 ezerért lehet majd venni garanciásat, mert sokan szabadulni fognak a 3000-es kártyáktól, ami még jobban lenyomja majd az árakat.
Ezen a külföldi garancián meg nem értem mit lovagolsz. Olyat kell nézni ami magyar garanciás, ennyi.
A boltokban meg ezeknek a lefutott kártyáknak nem fog lejjebb menni az ára, mivel inkább eladják keletre a teljes árukészletet némi nyereséggel, mintsem levigyék az árukat.
Ha ez a kiszemelt kártya: [link] akkor ezzel ahogy írta valaki nem fogsz jól járni. És nem azért, mert annyira szar lenne, hanem azért, mert visítani fog és nyáron a kánikulában lehet hogy a 100 fokba is belekarcol majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!