Szerintetek mennyit érdemes költeni új gép vásárlására, és milyen konfigurációt érdemes venni, ha kifejezetten játékra(mai játékok) kell a gép?
Én most rakom össze a gépem, táp és videókártya hiányzik csak. Eddig 230-ban van.
Asus ROG STRIX B450-F GAMING alaplap
Kingston 2x8GB DDR4 3200MHz HyperX Predator
AMD Ryzen 5 3600X
Spirit of Gamer 8805RGB Deathmatch 7 RGB sz.ház
Crucial P1 1TB M2 SSD
Plusz még előző konfigomból van egy 3TB-os HDD és egy 700W-os táp
A videókártya árakat még megvárom, hogyan alakulnak, egy 3070-et néztem ki, külföldről mindenképp, mert 150-200 ezerrel olcsóbb.. Plusz pár dolgot így visszamenőleg megváltoztatnék, de már mindegy. Ez jópár évig bírni fogja.
Na most ha azt mondod, közepes grafikai részletességtől fölfelé és azt, hogy hosszútávra, az így együtt nem fog menni. Ami csak épp hogy túlteljesíti a közepes beállításokat, abban a gépben nincs tartalék.
Ha hosszú távra tervezel egy gépre, értem ez alatt, hogy 1-2 évig ne kelljen hozzányúlni és még akkor is tartsa azt a közepes beállításoktól felfelét, oda olyan gép kell, ami kimaxolva túlteljesíti a 60 fps-t bármiben a megcélzott felbontáson. Ez ma szerintem alaphangon 350 ezer.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!