Érdemes erre a gépre ennyit költeni?
Figyelt kérdés
Adott egy gép, Asrock H61M-VG3 alaplap, i3 2120 proci, 4 GB ddr3 ram, 500 as vinyo (+ DVD, ház stb), alaplap Intel graphics 2000 videó
Vennék hozzá egy használt monitort max 5e ft
4 GB ddr3 ram 5e ft
120 GB ssd 5e ft
USB wifi 500 ft
USB bluetooth 500 ft
2021. márc. 27. 10:08
1/5 anonim válasza:
Szerintem megéri főleg az SSD. Sokkal gyorsabb lesz tőle egy régi gép is.
2/5 anonim válasza:
Szia!
Szerintem is megéri, főleg az SSD.
3/5 anonim válasza:
Igen, megéri, ez még egy teljesen használható gép lesz. Esetleg egy i3 3xxx procit is újíthatsz használtan, kb 2000 Ft (vannak persze túlárazottak is), azzal ki tudod használni az 1600 MHz-es ramot, ha olyanod van.
4/5 anonim válasza:
én nem költenék rá, bőven eljárt már felette az idő. Ha esetleg új gépet vennél, ezt pedig eladnád, akkor egy legolcsóbb SSD dobhat az értékén, pl Kingston A400 szériából valamelyik
5/5 anonim válasza:
Megéri-nem éri... de kell!
Ha használni akarod.
Ha csak max ~5-8 lapon böngészel egyszerre, akkor a ram bővítés is kimaradhat, elég a 4. W10 mehet rá bátran.
Monitornál arra figyelj, hogy inkább magas legyen, sok pixellel. 1024 vagy több magas. Az ilyen 1360*768 nagyon rossz, illetve az 1600*900 se az igazi. Még egy 4:3 arányú 1200*1024 is jobb netezéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!