Egy üzletben kompletten új kész gépet vásároltam,lehet fejleszteni bővíteni?
Tavaly októberben vásároltam 380 ezer forint volt.Az alap felszereltsége asus alaplap,nvidia Gforce oc 1660Ti 6 gb,8 GB ram. 1tb m.2 ssd.
Pluszba szeretnék bele venni egy m2-t vagy ssd-t. Be is mentem egy üzletbe mondtam a gépet stb,sz eladó aztmondta inkább vigyem be a gépet mert nem biztos lehet pluszban bővíteni.
Rá is kérdezett mégegyszer,hogy komplett gépet vettem meg vagy rakattam össze. Mondtam neki így volt készen.
Oksi rendben köszi :).
Csak az a számítás technikás úr látatlanban már úgy kezdte nem biztos sikerül mert lehet kicsi az alaplap,mert hogy amit így készen megvehető gép emag,euronics stb stb,azokba valami gyanús mindig ő szerinte,és ezért szeretné inkább látni mielőtt megvenném.
Miért mennének lehúzásra?
Látatlanban egy előre összerakott bevásárlóközpontos PC-re én is azt mondom, hogy biztosan valami brand gép, amit nem, vagy csak nehezen lehet fejleszteni.
Itt nyilván már kiderült, hogy nem erről van szó.
Utólag meg már könnyű okoskodni :)
[link] itt a hátulja.
Bocsi a sok kérdésért ,csak annyira nem értek ezekhez.
Édesapám is most elkezdte az az ő gépét fejleszteni kész is lett,de vissza kellett vinni mert a monitor nála pár perc után kikapcsolt,új monitor pedig. Kiderült hogy az alaplap az régi kb 8 éves,valami folyást talált rajta a szakember és most azt cserélik meg egy tápot neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!