Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy üzletben kompletten új...

Egy üzletben kompletten új kész gépet vásároltam,lehet fejleszteni bővíteni?

Figyelt kérdés

Tavaly októberben vásároltam 380 ezer forint volt.Az alap felszereltsége asus alaplap,nvidia Gforce oc 1660Ti 6 gb,8 GB ram. 1tb m.2 ssd.

Pluszba szeretnék bele venni egy m2-t vagy ssd-t. Be is mentem egy üzletbe mondtam a gépet stb,sz eladó aztmondta inkább vigyem be a gépet mert nem biztos lehet pluszban bővíteni.

Rá is kérdezett mégegyszer,hogy komplett gépet vettem meg vagy rakattam össze. Mondtam neki így volt készen.

2023. jan. 28. 12:19
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
igen igy mar legabb tudjuk milyen az alaplap: asus h510a amin van m2 ssd foglalat a videokartya folott viszont ahhoz le kell venni a cpu hutot amit ugy kell hogy a ventit tartja 2 fem drot szeru a 2 szelen azt leszeded vagyis inkabb kipattintod utanna a csavarokat kicsavarod ami fogja a hutot ott a vga felett lesz egy fem takaro azt kicsavarod az ala megy az ssd utanna azt vissza teszed mehet ra a huto es kesz vagy ha vigyazol hogy ne erj a huto pasztahoz akkor nem kell azt is cserelni
2023. jan. 28. 21:23
 12/30 anonim ***** válasza:
63%
Tehát 1db m2 van (amit már használsz) és 4db SATA port.
2023. jan. 28. 21:38
 13/30 A kérdező kommentje:
Én őszinte leszek nem merem megbontani,garancia ugyan lejárt úgy lassan 4 hónapja. Akkor aztmondjátok rakható bele ha m2 nem is de sima ssd igen?
2023. jan. 28. 21:58
 14/30 anonim ***** válasza:
Igen 1 db m2 van benne amit használsz és van mellé 4 db sata amibe tudsz sddt tenni ehhez kb meg se kell bontani csak hátlapot kell levenni és oda felcsavarni az ssdt meg beledugni 2 kábelt
2023. jan. 28. 22:35
 15/30 A kérdező kommentje:
ó köszi szépen :). Meg mindnekinek a válaszát. :). Meg ha megnézed a képen akkor jobb oldal alul van valami kis tároló rész belül el rejtve kábelekkel,arra gondoltam biztos oda kell rakni.
2023. jan. 29. 00:24
 16/30 anonim ***** válasza:
Az itt ránézésre 3,5 tároló oda hdd megy ssd az általában hátulra szokott menni de teheted akárhova nem muszáj odacsavarni se
2023. jan. 29. 09:16
 17/30 A kérdező kommentje:

Oksi rendben köszi :).

Csak az a számítás technikás úr látatlanban már úgy kezdte nem biztos sikerül mert lehet kicsi az alaplap,mert hogy amit így készen megvehető gép emag,euronics stb stb,azokba valami gyanús mindig ő szerinte,és ezért szeretné inkább látni mielőtt megvenném.

2023. jan. 29. 12:43
 18/30 anonim ***** válasza:
Nyugi ezek a szakik a lehúzásra mennek ez egy külön is megvehető alaplap nem egyedi ezért 4db sata van rajta ami a leírásában is szerepel egy sata kábel kb 200ft a tápon 100%ban kell hogy legyen hozzá csatlakozó ha lefotózod a hátulját azon belül is a tápból jövő csatikat megmondom melyik kell neked és amúgy egy ssd beszerelést nagyon nehéz elrontani
2023. jan. 29. 13:17
 19/30 anonim ***** válasza:

Miért mennének lehúzásra?

Látatlanban egy előre összerakott bevásárlóközpontos PC-re én is azt mondom, hogy biztosan valami brand gép, amit nem, vagy csak nehezen lehet fejleszteni.

Itt nyilván már kiderült, hogy nem erről van szó.

Utólag meg már könnyű okoskodni :)

2023. jan. 29. 13:22
 20/30 A kérdező kommentje:

[link] itt a hátulja.

Bocsi a sok kérdésért ,csak annyira nem értek ezekhez.

Édesapám is most elkezdte az az ő gépét fejleszteni kész is lett,de vissza kellett vinni mert a monitor nála pár perc után kikapcsolt,új monitor pedig. Kiderült hogy az alaplap az régi kb 8 éves,valami folyást talált rajta a szakember és most azt cserélik meg egy tápot neki

2023. jan. 29. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!