2021-ben előre összerakott PC?
A videokártya árak az egekben vannak , és már úgy látom , hogy olcsóbban ki lehet jönni egy kész PC-vel.
Nemrég néztem , és a 1660 ára ~170k volt (talán pcX) .
Ez lenne a bizonyos pc :
Ryzen 5 3600x
1660ti 6gb
8gb ram(kicsit kevés , vennék bele még ennyit)
512gb m.2ssd
Táp , alaplap ismeretlen (ez aggaszt egy kicsit)
340k
Jó lehet. Honnan veszed egyébként?
Csak a táp meg az alaplapra váló tekintettel kérdezem.
"Táp , alaplap ismeretlen"
Ez azért van mert belefognak tenni egy olcsó 400W-os tápot amit 3 hónap után ki kell majd cserélned.
Garancia van rá?
pont ma került fel egy pcx-es videó kb ugyanerről a gépről
#2 vagyok.
Jaa azt nem mondtad, hogy pcx-es összerakott.
Akkor nyugodtan rendeld meg ha tetszik, ők megbízhatóak.
Nem pcx-es . Extreme digital. Amúgy most hogy kerestem a garanciát , megláttam hogy elfogyott ...
2/3év
jaja az alkatrészekre 24-36 hó gari van
amúgy rohadt durva, hogy én márciusban még épp a vírus kitörése előtt vettem a gépem R7 2700 procival, 1660S, 16GB ram, 1TB SSD, stb és a szállítási biztosítás és expressz szállítás miatt esett át 290 fölé az ára..... most majd 100k-val többért megy kb ugyanaz... o.O
Ne vegyél új videokártyát! Csak a használt!! Rx580 4GB szint pl elég 1080p játékhoz. Nem kell most pénzt szórni a feneketlen videokártyaárakba.
Ryzen 3600 szintén pocsék árazású. Alig gyorsabb az intelnél, cserébe másfélszer drágább. 10400F 45 ezer. Amíg nincs RTX 3070-nél jobb videokártyád, addig nem kell jobb proci a 10400F-nél (feltéve ha játék a cél).
16GB RAM
Normális B460/H470 alaplap
Megbízható ajánlott táp
M.2 512 GB SSD OK.
Ez belefér 250 ezerbe. Aztán maajd, majd lesz lehetőség jobb videokártyát venni. Most nincs értelme... csak a bukta van vele. Később majd el lehet herdálni a pénzt egy rtx 3060-ra mikor 140 ezer alatt lesz az ára. Addig viszont nyugiban kell várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!