Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen webshopokat, boltokat,...

Milyen webshopokat, boltokat, oladalakat ajánlanátok kész, előre összerakott komoly számítógépek vásárlásához?

Figyelt kérdés

2020. dec. 11. 11:50
 1/5 anonim ***** válasza:
57%

Vannak egyéni elképzeléseid, vagy teljesen kész cuccok között szeretnél válogatni?

Ha az első, akkor PCX

Ha a második akkor pl Computer Imperium

2020. dec. 11. 11:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Leginkább zenefelvételre, stúdiózásra kellene. Illetve videószerkesztéshez. Néha játszanék is. De túlságosan nem értek a computerekhez, emiatt gondoltam a kész cuccokra. Vagy összerakni olcsóbban lehetne? Ha úgy van, hogy rászánom magam a vásárlásra, akkor a 300 ezer a nagyon teteje a dolgoknak. Köszönöm az oldalakat, nézelődök!
2020. dec. 11. 12:00
 3/5 anonim ***** válasza:

A saját elképzelést úgy értettem, hogy te szeretnél hardver komponenseket választani, de ha mint írtad nem igazán értesz hozzá, akkor adja magát a második lehetőség.

Ha magad barkácsolsz, akkor lehet spórolni - pl. nem mindenből kell új, van amiből a használt is pont olyan jó, vagy a különböző hardverek más-más boltban vannak jó áron - de ha nem értesz hozzá, akkor nem feltétlenül kell ilyesmivel is streszelned magad.

2020. dec. 11. 12:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Semmilyet. Előre összeszereltek sehol sem jók. Válassz egyedileg minőségi alkatrészeket, és kérj összeszerelést (legtöbb boltban lehet)!

Segítséget kérhetsz a választáshoz:

[link]

Olvasd el az összefoglalót!

2020. dec. 11. 13:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Amúgy sokmagos dolgokat szeretik a hangszerkesztők. Szóval 8 magos proci lesz, meg 32 GB RAM legalább.

Valamilyen B550 alaplap 40 ezer környéke (nem ismerem őket)

Ryzen 3700X 110e

2x16 GB g.skill aegis 35e

500GB kingston A2000 M.2 20e // 1TB 40e

további HDD tárhely igény szerint. ??e

videokártya, ami belefér... használt akár ??e

Ház igény szerint ~15e+

500W jóféle táp, pl: be quiet system power // FSP Hexa+ pro ~20e

+összeszerelés 5 ezer ft körül.

huhh, eltúloztam.. 😀

óhh, nem tudom mennyit használhat a te stúdiózós felhasználásod. De akár még 64gigát is el tudok képzelni, ha nagyon sok dolognak kell betöltve lennie. Jól részletezd, hogy mit is jelent gépigény szempontjából a zenefelvétel-stúdiózás!

videoszerkesztésnek szintén a sok mag a jó, processzorigényes.

2020. dec. 11. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!