Van egy 3 éves computerimperiumos előre összerakott
gépem, mit kezdjek vele hogy jobb legyen?
Figyelt kérdés
Elég lassú már stb, nem értek a gépekhez, megkaptam játszok vele kész.
Olvastam valami processzor pasztázásról, nem tudom hogy kell és miért. Ha vennék pár új alkatrészt, és elvinném valami számítástechnikai boltba és megkérném hogy tegyék össze, és pasztázzák a procit akkor megtennék? Mennyibe kerülne kb?
....Ha egy számítástechnikai boltba veszed meg az alkatrészeket ott be is építik neked csak az alkatrészeket kell fizetni
Ha máshol veszed akkor kb 4500 Ft/óra
2021. jan. 11. 03:45
2/11 anonim válasza:
Persze, egy kis takarítás-karbantartás-pasztázás ajánlott ennyi idő után. De nem ettől lesz jobb a gép.
Hőmérsékleteket nézd, pl afterburnerrel. Így láthatod, ha valami nem stimmel.
Hogy jobb legyen, ahhoz nagyobb teljesítményű hardver kell.
Szóval mennyit költenél fejlesztésre?
Milyen konfigod van most?
Mit szeretnél elérni?
Amúgy sokat kérnek, pedig ezt már magad is meg tudod csinálni.
2021. jan. 11. 03:46
3/11 anonim válasza:
Pár új alkatrészt akkor fogsz tudni venni ha tisztába vagy a hardverekkel.írd le a proci,videokártya,títusait és akkor lesz aki ajánlani fog valamit.ramvól is 16 gb lenne célszerű.jó lenne utánanézni a tápegység pontos típusának is.
2021. jan. 11. 05:56
4/11 Morzsi007 válasza:
Ha nincs SSD benne, akkor azt vegyél bele. A legolcsóbb, de leghatékonyabb fejlesztés, ha nem csinálsz vele komolyabb feladatokat. Ez ma már alap. Meg egy újratelepítés nem ártana.
2021. jan. 11. 07:40
5/11 anonim válasza:
Ha lassabb most, mint újonnan, akkor ki kell takarítani + újratelepíteni a windowst + pasztázni, ahogy mondtad.
2021. jan. 11. 08:36
6/11 anonim válasza:
Számtech szervizekkel óvatosan, szeretik átverni a laikusokat. Ha leírnád, milyen alkatrészekből áll a gép, vagy legalább linkelnéd a hirdetését imperiumon, többet tudnánk segíteni.
2021. jan. 11. 12:34
7/11 Morzsi007 válasza:
A pasztázással szerintem nincs gond. Ha azzal lenne a baj, a CPU hűtőventillátor hangos lenne, 3 év az nem sok.
Ezzel a géppel nem mész sokra mert drága fejleszteni.i7 6700-7700 kéne,de ezek használtan is drágák.vga 1070,1070 ti,1080,és a ramot duplázni kéne.kérdéses a tápod is,mert lehet hogy gagyi.az ilyen előre összerakott gépek esetében mindig a tápon spórolnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!