3 éves videókártyám elkezdett furcsán zörögni, mi okozza ezt?
3 éve vettem egy nividia 1050 Ti-t. Az első 1-2 évben csak akkor tapasztaltam ezt a zörgést, amikor nagyobb teljesítményt igénylő játékokat indítottam el (lásd: PUBG). A 3 év alatt egyáltalán nem volt vele probléma, és még most sincs, viszont már zavaró, hogy ezt alapjáraton csinálja, már el sem kell indítanom semmifajta játékot, anélkül is zörög.
Egy ismerősöm tanácsát kértem még akkor, amikor először jelentkezett ez a zörgés, ő azt javasolta vegyem le a gépház oldalát, mert ő szerinte berezonált a gépház. Igaza volt, levettem és elhallgatott egy időre. Most már levett gépházoldallal is csinálja ugyanezt. A számítógép rendszeresen volt takarítva az elmúlt 3 év során.
ha vga ventije behalt(/hal) akkor lekel cserelned majd, ennyi
de mas is kiadhassa, haz venti, cpu venti
gyari hutes ventijet kicserelni ketlem hogy lehet de ha megis akkor az is egy megoldas
vagy ha hasznaltan talalsz olyan hutest ami tiedre jo
hardverapro.hu
amugy igazabol 1050Ti re nem kell igazan venti
szoval inkabb jo nagy hutobordat vegyel ra es arra ventit ha godolod, vagy gephazra es kesz
#5 én ezt csinálom. Hidd el hogy nagy melegben olyan mintha ott se lenne a venti, pedig 300wattos.
Ha légkondival le van hűtve a lakás, a nagy dög melegben, akkor lebírja hűteni a venti olyan 65 fokra, 85 helyett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!