Egy üzletben kompletten új kész gépet vásároltam,lehet fejleszteni bővíteni?
Tavaly októberben vásároltam 380 ezer forint volt.Az alap felszereltsége asus alaplap,nvidia Gforce oc 1660Ti 6 gb,8 GB ram. 1tb m.2 ssd.
Pluszba szeretnék bele venni egy m2-t vagy ssd-t. Be is mentem egy üzletbe mondtam a gépet stb,sz eladó aztmondta inkább vigyem be a gépet mert nem biztos lehet pluszban bővíteni.
Rá is kérdezett mégegyszer,hogy komplett gépet vettem meg vagy rakattam össze. Mondtam neki így volt készen.
Nézd meg van-e az alaplapon m2.
Ha nincs garanciacetlivel a ház leragasztva.
Biztos, hogy lehet bele tenni. Már a gyengébb 2015-ös lapokban is volt m.2 foglalat.
De ha nincs, akkor PCIe bővítővel is meglehet oldani.
Egyébként 380-ért jó nagy lehúzás volt.
2#. Most vettem elő a papírjait,félre írtam 16 Gb Ram. De leírom a pontos megnevezését ha már itt van kéznél.
Serioux Powered by Asus asztali számítógép.
Intel Core i5-10400F processzorral,16GB DDR4
1TB SSD M.2 PCIe,Geforce GTX 1660Ti 6GB DDR6.
Microsoft Windows 10 Home
Attól függ milyen alaplap van benne.
Üzlettől függően vesztheted a garit ha megbontod.
Láttam már olyan egyedi táp-alaplap párosítást ami semmivel mással nem volt kompatibilis.
Ez sem idén volt 380 😃 200-at ér ma kb.
Az alaplapot kell megnézni. Pontos típus fog kelleni, és a honlapon meg kell nézni a leírását. Ha két m.2 foglalat van, akkor mehet az m.2. De itt már kell figyelni sata port ütközésre meg ilyesmikre, le szokták tiltogatni a 2. slottal, még ha pci-e nvme-t raksz bele, egyes lapoknál még akkor is.
Ha nincs még egy foglalat, akkor egyértelmű, egy 2,5" sata SSD fog kelleni.
"lefotóznád"
És mit látnánk a vastag porszőnyegen kívül..?? 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!