6750 XT-t vagy 3060 TI GDDR6X - et választanátok?
1080p gamingre kellene, és kb 20 000 Ft eltérés van (a 3060 TI drágább). Ti melyiket választanátok a kettő közül?
Vásárlás előtt állok. Nem tudok választani a kettő kártya közül.
Akinek konkrét magyarázata van, kérem ne csak szavazzon, hanem írja is meg az okot.
Attól függ igazából egyszinten vannak. Ha Ray Tracing a lényeg és streamerkedés, videózás (már ha a cpud nem tartalmaz IGP-t!) akkor RTX 3060 Ti GDDR6X.
Hogyha, jobb driver támogatás, jobb időtállóság, több vram akkor RX 6750 XT.
Jézus, nem írok én könyvet egy kérdés miatt :D
Ja és ahogy látom, leszavazgatás van, itt nincs rossz válasz emberek.
"Hogyha, jobb driver támogatás, jobb időtállóság, több vram akkor RX 6750 XT."
Na ez az ami nettó ökörség. Egyedül a VRAM ami igaz valamennyire, a többi baromság.
Semmivel nincs jobb driver támogatása a AMD-nek, sőt talán még szarabb is mint az Nvidiáé.
Mivel legtöbb játékot Nvidiára optimalizálják.
Az időtállóságról meg annyit, hogy ha annyira időtálló lenne, akkor miért olcsóbb mindig a használt piacon az AMD VGA, az Nvidiához képest?
Tehát ezek ostoba szempontok, és hamisak is. Nem ezt kell nézni egy VGA vásárlásnál, hanem a teljesítményt. A sok VRAM se számít, ha lassú.
#3 akkor olvasd ott el az 1. és 4. válaszom.
Én használtam 3060ti, leírtam mit tud, és mennyire használható az RT ennél a modellnél. Az első meg szimplán hülyeséget írt, azért lett lepontozva.
Csak 5 év múlva valszeg a GPU teljesítménye lesz a szűk keresztmetszet.
Jelen időben meg a 6750 bőven erősebb a két kártya közül, de hogy mi lesz évek múlva jó kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!