Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyiket választanátok,...

Melyiket választanátok, MacBook vagy iMac?

Figyelt kérdés
Nem tervezek venni, csak játsszunk a gondolattal, kíváncsi vagyok mit gondolnak az emberek, mert a YouTuberek akik teszteket csinálnak, valahogy sose válaszolják meg ezt őszintén, kíváncsi vagyok mekkora igény van az ilyen asztali Macekre.
2022. dec. 10. 21:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, mire akarod használni, a kettö nem ugyanaz a kategória.

Ha fix munkahelyen használod, az iMac praktikusabb, ha mobil kell, hogy legyen, akkor a MacBook. Meg persze az egyéni preferenciák is számítanak.

2022. dec. 10. 22:13
 2/4 anonim ***** válasza:
85%
Én macbookot választanék, vinni tudnék magammal
2022. dec. 10. 23:49
 3/4 anonim ***** válasza:
76%

"YouTuberek akik teszteket csinálnak, valahogy sose válaszolják meg ezt őszintén"

Nem is fogják. Egyre undorítóbbak az ilyen tesztek, mert tele van tereléssel meg virágbeszéddel, hogy ha szar is valami ne legyen konkrétan kimondva mert akkor a szponzorbácsi dádázni fog.

Ezért olvasok inkább már évek óta hétköznapi emberek véleményeit. Ők általában leírják a tutit a termékről, nincs vagy minimális a vetítés.

A két eszköz meg nem összehasonlítható, mert kb. mintha az kérdeznéd, hogy laptopot vagy asztali PC-t vegyek..

2022. dec. 11. 00:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Én MacBookot választanék, mert van egy asztali PC-m, nem kéne még egy.
2022. dec. 11. 01:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!