Melyik kártyát választanátok?
RTX 3050 újabb, +2gb vram cserébe kicsit gyengébb teljesítmény.
RTX 2060 meg ugye csak erősebb, legtöbb teszt alapján nem sokkal de volt játék ahol jobban otthagyta.
MIND2 kártya 70 ezer forint használtan, garanciával!
4-eshez csatlakozok, RX6600-ra teszem a voksomat én is, ha az AMD is jó lenne. Kis overclockkkal alig marad el a 3060-tól, jelentősen jobb a 2060/3050-nél. Én is Hardveraprón vettem egyet megbízható eladótól, 2025-ig garis, újszerű, múltkor 80 ezerért hirdette :) Amúgy meg eddig mindent bír 1080p75Hz High/Ultra grafikával.
Tény, hogy raytracingnél elvérzik, de ez igaz szinte minden középkategóriás videokártyára, még lesz pár generáció, mire az xx60-as kártyák is bírni fogják legalább 1080p60-on, magas grafikai beállításokkal. Ha nagyon fontos, akkor mindenképpen Ampere kártyát vegyél.
#6 vagyok.
Bocsi, nem olvastam a kérdező első hozzászólását.
RT esetén 3050, de szerintem nem lesz elég. Jóval erősebb kártya kell hozzá, nem a középkategóriás kártyák kiváltsága egyelőre. Szerintem egy 3060 Ti sem lenne túlzás, sőt... Csak ott meg a 8GB VRAM lehet problémás
Amelyiket jobb áron, hosszabb garanciával ki tudod fogni.
De tényleg, szinte teljesen mindegy, a 3050 ugyanis valamivel gyengébb, a 2060 VRAM mennyisége viszont korlátozott, így memóriát jobban igénylő játékokban kellemetlen a dolog.
RT + DLSS mellett meglehet a 60FPS a legtöbb támogatott játékban, csak okosan kell beállítást választani, az ész nélkül minden Ultra/Extreme beállításra csavarni nem játszik.
Nem, mert a kérdező szeretne Ray Tracinget használni (lásd: #1 válasz).
Oké, hogy egy 3050 / 2060 nem Ultra grafika mellett tudja a RT-et, de az RX 6600 még annyira sem tudja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!