Mi történik olyankor, ha valaki egy korábbi generációs videókártyát vesz és közel 3 év múlva, amikor még garanciás, akkor válik valami miatt javíthatatlanná amikor már rég nem gyártják az adott típust?
Lehet hülye kérdés, de teszem azt valaki most 2023 elején vesz egy 3080-at vagy RX 6800 XT-t és 2026 elején valami miatt komolyan meghibásodik a kártya és a gari fedezi. Vagy alkatrészeket később is tudnak szerezni a kártyákhoz. Kondenzátorokat, VRAM chipeket, VRM-et egyebeket? De mondjuk lehet olyan hogy már menthetetlen az adott darab akkor mind1.
Ilyenkor adnak valami újabb modellt hami hasonló kaliber árban és teljesítményben vagy mi? :D
Én is 2022 végén vettem egy RX 6900 XT-t és elgondolkodtam mi lenne ha így 2025 vége felé adja be a törölközőt rendeltetésszerű használat mellett. Kétlem hogy akkor tudnának egy másik 6900 XT-t adni de talán már 7800 XT-t sem
Hasonlo vilt nekem is regen.. garis lett a kari, de mar nem volt ilyen es kaptam egy ujabb szerias vgat
Enyem dx9es volt azt dx10est kaptam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!