Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Új laptop akksiját le kell...

Új laptop akksiját le kell meríteni, majd feltölteni első használatkor? Vagy kell vele egyáltalán csinálni valamit?

Figyelt kérdés
2023. jan. 1. 16:34
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
10.: Hát mert nekem ez a laptop még új, egyébként fekete pénteken vettem, tehát még 1,5 hónapos sincsen.
2023. jan. 1. 18:41
 12/18 anonim ***** válasza:
67%
6. válaszoló vagyok, "örülök", hogy le lettem pontozva, bocsánatot kérek hogy az Acer kézikönyvben ezt olvastam a "használatbavételi teendőknél", nem tehetek róla, én csak segíteni akartam, de a jutalmam lepontozás lett.
2023. jan. 1. 18:45
 13/18 anonim ***** válasza:
NEKED uj nekunk meg az az uj ami most lett kibontva ezt ugy hivjak hogy masfel honapos laptop nem "uj"
2023. jan. 1. 19:10
 14/18 anonim ***** válasza:
Ha NiCd vagy NiMH akkuja van akkor igen.
2023. jan. 1. 20:34
 15/18 anonim ***** válasza:
Másfél hónapos nem új és nem korszerű, ezek szerint amit a használati utasításban írnak, az nem korszerű és manapság már nem lehet érvényes azok számára akik most vásároltak újat, mert másfél hónap telt el?
2023. jan. 1. 20:47
 16/18 anonim ***** válasza:
15os valamit nagyon felreertettel elso toltesre kerdezett mikozben masfel honapja hasznalja...azt meg hogy kell tolteni kb ugy ahogy akarod
2023. jan. 1. 22:42
 17/18 A kérdező kommentje:
16.: Szóval így már nem érvényes a 10 töltéssel elérem az akksi max. kapacitását? Ha úgy teszek, ahogyan írtad, akkor mennyivel lenne nagyobb a kapacitásom? Akár 10%-al, vagy max. csak néhány %-al?
2023. jan. 1. 23:53
 18/18 anonim ***** válasza:
Ezekkel a modern akiskkal már semmi ilyet nem kell csinálni
2023. jan. 10. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!