A laptop mobilisabb, de hogyan oldjátok meg az egér használatát, ha nem egérpadot használtok?
Én is laptopon dolgozom vagy éppen játszom, viszont az egér használatával mindig gondom van: eleve nem működik jól bármilyen felületen, ráadásul ha pl. leülök a kanapéra, magam mellé teszek valamit, arra az egeret, eleve jóval lejjebb van az egér, mint ahogy az a csuklónak kényelmes. Az egérpadtól meg idegbajt kapok. Ezért még mindig az íróasztal a legjobb alternatíva (de akkor minek laptop?)
Ti hogyan oldjátok meg?
"Ezért még mindig az íróasztal a legjobb alternatíva (de akkor minek laptop?)"
Sokkal kisebb helyet foglal mint egy asztali pc illetve könnyebb hordozni
Én az elmúlt kb. 10 évben kevés olyan egeret láttam, ami annyira kényes lenne a felületre. Jellemzően ez a nagyon alsó kategória jellemzője, illetve a 15-20 évvel ezelőtti optikai egereké.
Játszani meg asztali gépen szoktam. Vagy ha a notebookon, akkor leteszem addig valami kényelmes felületre. Én az ölembe vett notin eleve nem tudnék kényelmesen játszani.
"de akkor minek laptop?"
Mert hordozható.
Amikor utazok, nyilván nem fogomaz asztali PC-met magammal vinni. :D
Laptop+íróasztal.
Aztán ha valahol máshol akarom használni, akkor ott is felrakom egy asztalra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!